pehve píše:Já s ním mám dosud velmi dobré zkušenosti. Není to sice žádnej šlechtic ale v konkurenci jiných kopáků rozhodně nejen že nepokulhává za pelotonem ale dokázal i pár napudrovaných předražených frajírků s přehledem zadusat do země

Zkušenost a praxe v ladění (což u tebe není problém) + štěstí na zrovna povedený kousek = slušný finální výsledek.

někdy se prostě zadaří... věřím!!!

Zrovna před pár hodinami, včera na kšeftě, jsem s přesvěčila, že ani já asi nebudu "marná ladička"

nebudu uvádět jména hlavně z ohledem a korektnost vůči kolegům muzikantům, ale jde o to že jsme hráli svj koncertní set na akci a po násvečer dorazila jedna tancovačková parta. Ironií osudu měl bubeník té druhé kapely naprosto totožnou značku i řadu soupravy, jako já. tedy stejný sál, stejná technika, stejný zvukař, stejný mikrofon.... a naprosto diametrálně rozličný zvuk. I zvukař byl s mým kopákem hotový za pár minut, zatímco ten kolegův zněl ůdivně" a nedokázal se s tím zvukově poprat ani po 2 hodinách produkce (dál už jsme neposlouchali a vyrazili na cestu domů).... takže poučení závěrem. Totožný buben, z kvalitního javorového dřeva, totožná kvalita (přece jen dnešní firmy dbají na kvalitu a vyrovnanost vlastností produktu víc, než souruzi v národním podniku Amati Kraslice) ale rozličné blány + ladičský um = velký rozdíl.

Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack, doublepedal a ostatní HW GIBRALTAR, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky BALBEX... a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "