Monikad píše:TRochuúsměvné kolego rádče:))) "slyším tam i bicí"

))))))) To vše co jmenuješ, a spousta dalšího jsou nástroje z kategorie BICÍ!! To mě fakt rozesmálo
Sorry, jasně že si chtěl nejspíš napsat "slyším tam i bicí soupravu" ale prostě tak jak si to napsal to je nejen trochu nesmysl ale ještě i sranda!!

Máš pravdu, psal jsem to trošku ve spěchu, tak jsem vynechal korekturu, ale samozřejmě, myslel jsem tím bicí soupravu

A ohledně toho učení na perkuse... velice důležitá je technika úderu, pokud tedy hraješ na bonga... co si pamatuju, tak na bonga se hraje prsty, a vím, že existuje asi 6 druhů úderů, máš open tip, close tip, tap, (slap???), a dál už nevím...
Mimochodem, být tebou, naučím se hrát na více než na bonga... Samostatná bonga moc neuplatníš, to si spíš k tomu přiber Triangl (ono to není až taková p***l jako to vypadá), Shekere (taky pod názvem "šejkr"), Conga (ty jsou teda fest těžké na učení), Guiro, nebo docela zajímavý nástroj je třeba Cajon.
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MVEffects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40