Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

Simmons SDS8 pady

Bicí soupravy, činely, hardware, ...

Simmons SDS8 pady

Příspěvekod citizen.one » 28.10.2011 20:11

Poridil jsem sveho casu SDS8 modul s 4. pady bubnu a jeden kopak...nicmene...

jak na to moc nemam cas, tak to zabira relativne dost mista a hlavne v tom lezi penize...mam teda rad zvuk toho modulu, jestli to nekdo znate, tak pri urcitem uderu se z toho da dostat moc pekny pevna bas a leccos dalsiho...

no oc mi jde, nevite ktere pady jsou s tim kompatibilni? Idealne teda nejake mensi, dobre provedeni, aby se to dalo pripadne pouzit i jako nejaky efektovy bici modul...a idealne aby sly pripadne pripojit i jinam...
Gibson LP Supreme|PRS McCarty Soapbar|Fender Telecaster Custom MIJ|Fender Stratocaster MIJ|Gibson SG Standard '74|Gibson ES335 '69|Luxor G.60|M/B Cal.50+|M/B212HB|Orange OR80R|Sears Silvertone Twin Twelve|Martamp nr.1|a porad jeste hodne veci na prodej :)
citizen.one

Re: Simmons SDS8 pady

Příspěvekod dalabo » 29.10.2011 16:11

Vyborna stranka k Simonsum http://www.simmonsmuseum.com u nas mněli někteři pady Yamaha s dodělanym snimačem k simmonsum skratka dva jacky jeden pro Yamahu druhy pro SDS nebylo to stejne ty parametry.
dalabo

Příspěvekod citizen.one » 29.10.2011 21:43

hmm hmm, stranky samozrejme znam...

jelikoz ten modul bere signal nekde mezi 0.7 a 1.5V, tak se to da ridit kdecim...

konkretne kdyz si ve Fruity pustim smycku, tak staci vytahnout ze zvukovky po stope signal (coz jsem u FL zrovna zatim nezjistil jak, ale Ableton to pry umi, na Cubase zase nejsem sto najit step sequencer) a krasne se to da nastelovat...

spis me zajimalo jestli by nekdo nemel tip a neco co by bylo nejak jasne funkcni...kazdopadne jsem se dneska pobavil i pri clicku z jednoho vstupu natazenyho do celych bici na smycku...kdyz se nastavi sprave sensitivita, tak se z toho da dostat leccos i takhle...a ty basy...to je nadhery... :-D
Gibson LP Supreme|PRS McCarty Soapbar|Fender Telecaster Custom MIJ|Fender Stratocaster MIJ|Gibson SG Standard '74|Gibson ES335 '69|Luxor G.60|M/B Cal.50+|M/B212HB|Orange OR80R|Sears Silvertone Twin Twelve|Martamp nr.1|a porad jeste hodne veci na prodej :)
citizen.one

Příspěvekod pavlii » 31.10.2011 10:49

Zkus Petra "Tudyho" z Brna [tudio(at)seznam.cz]

P.
Obrázek
http://www.studiokappka.cz Skype: studio_kappka
home recording: Cubase VST/32 5.2 & C5, WaveLab 4 & 6/7
Dynaudio BM6 + A500, Yamaha DSP Factory, Yamaha AW2400, Yamaha MOTIF ES 8
pavlii
Moderátor

Věk: 38