![]() |
![]() |
![]() |
|
|
risutka píše:Ahoj chtel bych se zeptat ktera bici souprava je z techto dvou lepsi,jako by ste zvolili vy.Dekuji za odpoved.
mapexdrummer píše:Podle mě:
Basix - lepší zvuk (bříza), horší HW
Sonor - rozhodně lepší HW, zvuk bude o něco horší, jelikož má pouze lipové korpusy...
risutka píše:Moniko muzu se te na neco zeptat?Kdyby si si ty mela vybrat mezi těmyhle dvěma soupravama jakou by si zvolila?
risutka píše:muzu jeste otazku?V cem sou podle tebe ty basixy lespi nez sonorky??
risutka píše:muzu jeste otazku?V cem sou podle tebe ty basixy lespi nez sonorky??
Monikad píše:risutka píše:muzu jeste otazku?V cem sou podle tebe ty basixy lespi nez sonorky??
Možná ti to přijde divný, ale mě na hudebním nástroji jako první zajímá ZVUK!![]()
Skipper píše: u mě třeba v případě kytary většinou značka -> cena -> zvuk
Monikad píše:Skipper píše: u mě třeba v případě kytary většinou značka -> cena -> zvuk
Nepřijde ti to divný??? Z toho co píšeš mi vychází, že raději budeš mít kytaru, která se třeba moc nepovedla a neladí, ale hlavně že na ní je napsáno FENDER, GIBSON nebo něco takového, než kytaru, která prostě hraje, ale je to nějaký "no name" model ???![]()
Tohle by žádný muzikant asi nenapsal....
![]()
Cena nikdy není měřítkem kvality nástroje.
Značka může být vodítkem a nápovědou (tradice, kvalitní provedení a materiály, dobré zpracování, servis,..) při výběru.
Zvuk nástroje je ale základním parametrem pro to, čím tvoříš hudbu. A čím kvalitnější nástroj, tím osobitější unikátní barva zvuku. U dřevěných věcí (kytary, bubny, klavíry, smyčcové věci,...) to platí snad nejvíc.
Monikad píše:No vidíšJá zase kytarám (a všemu kolem toho) rozumím jen tak zběžně, jen co tak okoukám a oposlouchám od mých spoluhráčů za moji hudbní dráhu.
V bubnech (a všem kolem nich) se zase vyznám myslím o dost víc. vyzkoušela jsem jich spoustu, no v dané době mě nejvíce imponuje značka GRETSCH, proto jsem svoje méno sojila s jejich a mám k dealerovi pro ČR nějaké reklamní dohody...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků