Mc.brabůrek píše:Ty uvažujeě o staggach???Pane bože!!!
Nech toho, hrál si někdy na DH od staggu? Jsou to docela solidní činely za slušné peníze, a když na to umíš hrát, tak je jen tak nerozbiješ
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Mc.brabůrek píše:Ty uvažujeě o staggach???Pane bože!!!

DJmanasek píše:Nech toho, hrál si někdy na DH od staggu? Jsou to docela solidní činely za slušné peníze, a když na to umíš hrát, tak je jen tak nerozbiješ
don.dorcha píše:DJmanasek píše:Nech toho, hrál si někdy na DH od staggu? Jsou to docela solidní činely za slušné peníze, a když na to umíš hrát, tak je jen tak nerozbiješ
Nevím jak ostatní, ale já na DH musel hrát rok, ano, nerozbily se, ale upřímně řečeno, to je asi tak všechno.Solidní činely co se výdrže týče - ano. Ale ten zvuk ("zvuk"?) má do solidního tak daleko jako já do Chamberse.
Což mi jen tak mimochodem připomnělo, na kytarách byla nějakou dobu bicí souprava Stagg za cca 30 000,-Kč, dokážete si představit, kdo si to za 30 litrů koupí, když za to může mít normální slušný bicí od značky, za kterou se mu lidi nebudou smát? Možná se tu o tom už někde mluvilo, toho jsem si nevšiml, ale vždycky jsem nad tím uvažoval, proč by to někdo koupil...

Janny píše:Je to tak půl roku zpátky co jsem se tady ptala jestli vzít ty basixy za 8250,- (což je včetně stoličky, činelů a hw děsivá cena)
Nakonec jsem vzala z druhé ruky sonor force a nelituju toho, nebyly ani přehnaně drahý, prostě SPOKOJENOST
white22 píše:no takhle...uz je to dlouho co sem sem psal s tady tou zvlastni otazkou...nakonec sem si poridil basix custom..a jsem s nima naprosto spokojeny...a taky bych rekl ze v kategorii do 15tis se jen tak nic lepsiho nesezene

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník