Pehve: Stará moudrost praví, že "každé zboží má svého kupce" a v případě téhle kloubové hajtky je těch kupců až překvapvě dost, na to, jaká je to unikátní technická raritka. takže naprosto v pohodě... skeptická jsem byla kdysi k pevnosti těch použitých kloubů, ale překvapvě dobře drží svoji pozici a nevyžaduje to nějaké silové utažení na krev.
Co se týče toho polohování z hlediska hry.... hlavní hajtku nějak víc před bubínkem si ani představit nechci a neumím hlavně z hlediska současné techniky hry. Co se týče dvojšlapky versus hajtka, tak proč myslíš, že se dělá ta otočná podstava trojnoky, případně modely jen se dvěma nohama????

Já ten "problém" mám ž celá léta zmáklý právě tím natočením trojnožky, což je to nejideálněší, co si asi můžeme my dvojšlapkáři přát.... a takový model stojanu mám i poslední roky od Gibrataru
každopádně pokud tobě vyhoví, rozhodně do toho jdi. kdyby to bylo neúčelné, nebo neprodávané, u by to dávno bylo staženo z trhu a Gibraltarem nepodporováno

Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack, doublepedal a ostatní HW GIBRALTAR, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky BALBEX... a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "