Stiefell píše:Ahojte,
mám takovej problém, koupil jsem bicí, už jsme měli půjčený, vše bylo oK, pak sme ho převezli do zkušebny a kopák je strašně potichu, když hrajem tak neni vůbec slyšet, zkoušeli sme upravit trochu koberce tak že sme je dali víc k blánám, zní to trochu líp ale stále to není ono, nevíte někdo čím to je? Díky moc...
Že máte zkušebnu patřičně vytlumenou koerci je rozumné a je to za účelem UTLUMENÍ zvukové hladiny, aby vám z toho rambajzu nepraskla v malé místnosti hlava - je tedy logické,že pokud je to děláno dúsledně, jsou nástroje tiché a bez přirozeného hallu.
Maličko zmatená jsem ale z tvé citace: "....sme upravit trochu koberce tak že sme je dali víc k blánám.." pod tím si mám představit co????? jediné co mě napadlo v souvislosti koberc+blána, je že to nějak přikládáš k bláně a tlumíš hlasitost i barvu zvuku... obojí je trošku hloupost...
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack, doublepedal a ostatní HW GIBRALTAR, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky BALBEX... a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "