od Monikad » 17.04.2011 10:27
tom.batoh píše:Zdravám,
jsem zcela zdrcen. Jsem nebo býval jsem spokojeným zákazníkem teto dvošlapky
http://www.bici.cz/Bici/Hardware/Pedaly ... B-Intruder. Ale včera jsem hrál na zkoušce s kapelou stejně jako vždycky, nijak jsem do toho nedupal, hrál pouze singl pravým pedálem. A v tom se přepůlila podložka, která spojuje patu a přední část s beatrem. Samotný šlápak drží, tem se snad ani nedá nějak zlomit, ale ta podložka je prostě na dva kusy a tím pádem když hraji, tak pata lítá všemy směry. Nevíte co s tím, každý nápad přivítám. Děkuju
Nevím přesně který díl myslíš (jestli tu ocelovou podstavu nebo ten pedál šlapky z kompozitu) no vzhledem k inku vidím, že máš double v designu, co se na trhu vyskytuje asi tři roky. tedy při troše štěstí máš možná ještě neukončenou dvouletou záruku!! Zkus to reklamovat v Akcentu!! každopádně bych nejdříve kontaktovala šéfa Akcentu , pana Marcela Pražského, a probrala s ním co a jak...... určitě tě ve štychu nenechá, jak ho nám!!
každopádně zlomený ten kompozitový díl může být jen skrytou vadou materiálu a je to ale ojedinělý jev. Pokud si rozbil tu ocelovo podstavu, pak to dej vědět Guinessům, asi budeš první a jediný na světě, kdo tohle správnou hrou na buben, rozbil!!
Moje rada: napiš do Akcentu!!

Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack, doublepedal a ostatní HW GIBRALTAR, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky BALBEX... a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "