Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

Zničený mikrofon...

Bicí soupravy, činely, hardware, ...

Re: Zničený mikrofon...

Příspěvekod zzbar » 21.06.2011 23:33

Jsem rád, že se někdo vrátil k tématu :wink:
Když už nemá nikdo zkušenost se zničeným mikrofonem, stalo se to s nějakou jinou částí aparátu? A chtěl pak zvukař nějakou kompenzaci?
Tama, Paiste, Meinl, Powerstroke3,Basix,
Soundcraft, QSC, dBTechnologies, Proel, Audix, Shure, Samson...
a spousta No name...
zzbar
Rádce

Věk: 39

Příspěvekod Monikad » 22.06.2011 6:44

Nějak mě nenapadá, co jiného na aparátu by prokazatelně bubeník mohl zvukaři zničit?? :roll: :lol:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack, doublepedal a ostatní HW GIBRALTAR, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky BALBEX... a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Monikad
Rádce

Věk: 42

Příspěvekod zzbar » 22.06.2011 14:03

Dobře, zřejmě špatně položená otázka. Myslel jsem to v rámci celé kapely. Prostě někdo něco zničí, tak jak to potom rovnáte se zvukařem? Pokud i teď jsem se špatně vyjádřil, zapomeňte na to, a věnujte se jiným tématům... :lol: 8)
Tama, Paiste, Meinl, Powerstroke3,Basix,
Soundcraft, QSC, dBTechnologies, Proel, Audix, Shure, Samson...
a spousta No name...
zzbar
Rádce

Věk: 39

Příspěvekod pehve » 26.06.2011 9:05

Monikad píše:Nějak mě nenapadá, co jiného na aparátu by prokazatelně bubeník mohl zvukaři zničit?? :roll: :lol:

Moniko, bubeníci jsou vynalézaví :) kdysi jsem napálil 18" kreš tak že se skácel i se stojanem a tou hranou se zasekl do klarinetu co ležel na zemi ve futrálu. To bylo facek :mrgreen:
pehve
Rádce

Příspěvekod Monikad » 26.06.2011 12:07

pehve píše:
Monikad píše:Nějak mě nenapadá, co jiného na aparátu by prokazatelně bubeník mohl zvukaři zničit?? :roll: :lol:

Moniko, bubeníci jsou vynalézaví :) kdysi jsem napálil 18" kreš tak že se skácel i se stojanem a tou hranou se zasekl do klarinetu co ležel na zemi ve futrálu. To bylo facek :mrgreen:

Aha... tak to se mi nestalo a stát nemůže, neb už dobrých 20let jsem nehrála s žádným klarinetistou :wink: Ale ten upadlý činel....no nedělá to plechům zrovna dobře..... tohle vím na vlasní zkušenost taky, ale už se mi ani to nemůže stát :wink:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack, doublepedal a ostatní HW GIBRALTAR, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky BALBEX... a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Monikad
Rádce

Věk: 42

Předchozí

Zpět na Bicí nástroje