Stránka 1 z 1

Chyba: lokalita

Napsal: 2.04.2013 7:14
od rotten77
Na bazaru se zřejmě chystá lepší umístění inzerátu - byl přidán okres. Bohužel ale v rolovacím menu se okresy zatím nezobrazují (Chrome), což má za následek chybné umístění inzerátu.

Prodávám efekt v Olomouckém kraji, ale ve výpisu je "Praha 1". V IE to funguje.

Re: Chyba: lokalita

Napsal: 2.04.2013 15:55
od VladaM
Jakou máš verzi prohlížeče? Mně se to v Chrome nedaří nasimulovat. Díky.

Re: Chyba: lokalita

Napsal: 2.04.2013 16:06
od rotten77
Teď to už jede :-) Udělal jsem "hard" refresh (Shift+F5) a funguje - možná jenom byla v cache uložená nějaká starší verze JS.


Jinak, verzi mám: 26.0.1410.43 m, ale to už je teď jedno :-)

A chyba:

Kód: Vybrat vše

Uncaught ReferenceError: DynamicOptionList is not defined formular.php:483
Uncaught ReferenceError: names is not defined formular.php:485
Uncaught ReferenceError: initDynamicOptionLists is not defined formular.php:24

Re: Chyba: lokalita

Napsal: 2.04.2013 16:14
od VladaM
Udělal jsem tam malou změnu. Takže snad pomohla. Pokud by u někoho přetrvával problém s výběrem lokality, ať mi napíše.

Edit: Tak teď snad už OK. Byla tam chybička také při editaci inzerátu. Tak snad už teď tj. od 18:30 2.4.2013 by to nemělo zlobit. Díky všem za trpělivost a pomoc při ladění.

P.S. Ještě vím o jedné chybce, nejde vkládat apostrof a <> do názvu a textu inzerátu. Opravím co nejdříve. Nyní to prostě inzerát nevloží a nic to neřekne ;). Prostě je to nezdvořilé.

Re: Chyba: lokalita

Napsal: 18.06.2013 7:24
od Hendrek
Včera jsem vkládal inzerát (Google Chrome) a měl jsem stejný problém. Kraj jsem zvolil Moravskoslezský, ale ve vedlejší rozbalovací liště pro lokalitu už jsem nic neviděl. Po vložení inzerátu tam byla Praha 1.
Se správným zadáním jsem uspěl až při úpravě inzerátu v IE.

Re: Chyba: lokalita

Napsal: 4.07.2013 18:52
od bubucci
šak je to zas jakési dok**vené :D nějaký problém s php

Re: Chyba: lokalita

Napsal: 4.07.2013 21:35
od Nero
Dávno předáno na patřičná místa... :wink: