Stránka 1 z 1

Digitech SDRUM

Napsal: 13.07.2017 10:45
od filo01
Nová variace na Trio, tentokrát jen bicí.
http://digitech.com/en-US/products/sdrum


Re: Digitech SDRUM

Napsal: 18.07.2017 12:46
od fallon
nic co by s miernou upravou firmawaru nezvladlo povodne trio, ale to by digitechu usli zisky za "novy"produkt.

Re: Digitech SDRUM

Napsal: 18.07.2017 13:28
od hyenik
aha, takže jedna krabička co umí "všechno" to má být ta správná cesta? 8)

Obrázek

Re: Digitech SDRUM

Napsal: 18.07.2017 15:40
od fallon
hyenik píše:aha, takže jedna krabička co umí "všechno" to má být ta správná cesta? 8)

Obrázek
Urcite nie. na buducom NAMM moze digitech predstavit prelomovy produkt SBASS - krabicka na basovu linku. prelomove a originalne! a samozrejme SDRUM+ a SBASS + o dalsi rok.

Re: Digitech SDRUM

Napsal: 18.07.2017 17:32
od hyenik
co třeba kdybys radsi "poradil" primo Digitechu?
konstruktivni customer feedback urcite oceni....

Re: Digitech SDRUM

Napsal: 18.07.2017 18:26
od torst
takhle vždycky brblaji ti, kteří si koupili nějakou podobnou ptákovinu za drahý peníze, za 2 roky zjistěji, že stejná firma nabízí tutéž ptákovinu podstatně vylepšenou za tytéž peníze a potom když za 3 roky viději, že ta původní ptákovina je na bazaru za 10% pořizovací ceny... Viz Line6 !
"Ekonomika je činnost, kdy jedna skupina lidí vyrábí nepotřebné věci a druhá skupina lidí si ty nepotřebné věci kupuje."

Re: Digitech SDRUM

Napsal: 18.07.2017 20:31
od filo01
hyenik: dle mého poměrně konstruktivní feedback jsem dával na TGP na Jammana XT a stejně to zapadlo (Tom Cram tam byl tehdy poměrně častým hostem). Nicméně je mi jasné, jak jsi to tady myslel ;)
Abych nebyl OT, na SDRUMu mě mrzí, že ho se současnými krabičkami (G1On, Jamman, iLoud) nemám jak zapojit, aniž bych tím nepřišel o stereo v kyt. signálu. Škoda, zájem by byl.

Re: Digitech SDRUM

Napsal: 18.07.2017 20:52
od hyenik
hlavne dnes uz nemusíš jenom frflat v hospodě (nebo na nesprávných forech) a nebylo to na tebe. Některé feedbacky nezapadnou a zodpovědnost mají ty firmy, a jak to uchopí je jejich boj (v případě znovuzrozeného digitechu boj imho velmi přijemný, napr. testík FreqOut už se pomalu chystá)
troufnu si odhadnout ze adresatovi se tyhle krabky libi, ale ne zas tolik, aby platil :)
samozrejme ze firmy se zamerne trefujou ruzne mezi kategorie, aby te prinutily poridit si drazsi věc (s Line6 sem to zazil xkrát), ale ruku na srdce... nejsme my uz tak nahodou nezdravě rozežraní s tím co a za jaké peníze dnes chceme?

Tahle krabka je u me dobry napad, rozhodne muzikalnejsi, nez nejake prednastavene patterny.
I když je to jenom na takové domácí žvýkání, tak je to fajn tréninková a možná i kompoziční pomůcka.

Re: Digitech SDRUM

Napsal: 19.07.2017 8:29
od fallon
Chlapci, asi ste ma zle pochopili. nikde som nepisal, ze dana hracka je zla vec, sam denne pouzivam TRIO+. ide o to, ze panom v digitechu stacilo prepisat par riadkov kodu, objednat v cine nove krabicky, mierne zmenit design a 200 eurova hracka je na svete. vravim len to, ze dany produkt neponuka NIC co by nezvladlo TRIO s upravou firmwaru, to je cele.

Re: Digitech SDRUM

Napsal: 19.07.2017 9:14
od vasekh
No jo, ale úpravu firmwaru neprodáš...

Re: Digitech SDRUM

Napsal: 19.07.2017 9:23
od grock
hyenik píše:...

Tahle krabka je u me dobry napad, rozhodne muzikalnejsi, nez nejake paterny
Obávám se, že i v tomto případě jde o paterny, jen asi větší výběr než u Tria.

Re: Digitech SDRUM

Napsal: 20.07.2017 20:08
od filo01
grock píše:Obávám se, že i v tomto případě jde o paterny, jen asi větší výběr než u Tria.
No, podle mě to vypadá hodně slibně...

Re: Digitech SDRUM

Napsal: 9.08.2017 7:50
od filo01

Re: Digitech SDRUM

Napsal: 14.08.2017 21:25
od filo01
Ukázka spolupráce s Jamman Express přes Jamsync

Re: Digitech SDRUM

Napsal: 4.10.2017 20:47
od filo01
SDRUM umí synchronizovat jiné zařízení přes MIDI, takže není omezen jen na spolupráci s loopery Digitechu přes JamSync. Stačí k tomu ubastlit kabel, není potřeba žádná další krabička.
https://www.thegearpage.net/board/index ... t-24992045
edit: funguje i s Ditto X4 a Pigtronix Infinity
edit2: Ditto X4 má problém s MIDI, tj. i s SDRUMem http://forum.tcelectronic.com/topic/223 ... pdate-130/

Re: Digitech SDRUM

Napsal: 11.02.2018 19:47
od filo01
V 2. režimu FS3X je možné prostředním switchem nechat zahrát přechod. Příjemně mě překvapilo, že není pokaždé stejný, viz ukázka tady
https://youtu.be/EslMMlsSaIw?t=50

Re: Digitech SDRUM

Napsal: 12.02.2018 18:47
od filo01
Udělal jsem malé srovnání se Zoomem G1On na režimech Clean a Power, nahrál jsem i varianty se zapnutým Alt a u každé SDRUM ukázky je postupně přepínaná intenzita (zelená, žlutá červená). https://app.box.com/s/h1c5k7azzbdu33ktiyt3sxbbkihmpvq4

PS: Pravý poťák má i nultou polohu, tj. můžete úplně vyřadit hajtky/činely, tohle jsem v manuálu nějak přehlídl.

Re: Digitech SDRUM

Napsal: 9.03.2018 9:25
od jirkatol
Kdo by měl zájem ve slevě:
Audiotek.cz
Obrázek

Re: Digitech SDRUM

Napsal: 9.03.2018 9:32
od filo01
Doufám, že se někdo chytne, nemám si s kým pokecat ;)