Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

Megaprodejna Děkanka

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!

Megaprodejna Děkanka

Příspěvekod Angorass » 3.09.2010 21:27

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli se v této prodejně dá vyzkoušet kytara třeba i bez toho, aniž bych ji měl objednanou? Chtěl bych si sehnat akustickou kytaru, ale nechci to bez toho, aniž bych na ni hrál. Případně jestli to lze jen tak tam přijít, tak jak je to s prodavačema a jejich ochotou a znalostma?
Angorass

Re: Megaprodejna Děkanka

Příspěvekod ...EDGE... » 3.09.2010 21:33

Muzes vyzkouset co chces, jakmile to tam maji, a pokud to neposkodis, nikomu to vadit nebude (pripadne si to encha pro sebe;)). Co se tyce ochoty, to se samozrejme odviji spise od povahy jednotlivych mistnich zamestnancu. Osobne si vsak myslim, ze pokud se sam budes chovat slusne, slusne si pozadas o co budes chtit, k lidem a nastrojum budes chovat uctu, nenarazis na zadne problemy ;)
...EDGE...

Věk: 20

Příspěvekod Nero » 3.09.2010 21:43

Mno, špatná sekce, jen co dopíšeš, přesunu.

Kytaru rozhodně můžeš ozkoušet, i když nemáš objednávku. K dispozici je vše, co na prodejně najdeš.

Pokud bys chtěl vyzkoušet i něco jiného, co na prodejně není, je možné si daný nástroj nechat dovézt. Vytvoří se běžná objednávka, a až ti kytara dojde, tak ji ozkoušíš. Objednávka není závazná, kytaru pak brát nutně nemusíš.
:: PRS Custom 24 :: Ibanez SZ 520FM [DiMarzio D-Sonic & Air Norton] :: Ibanez PF 20 :: Mesa Boogie F-50 Combo - na prodej ::
:: Hermida Zendrive :: Malekko Ekko 616 :: Dunlop Tortex Jazz H3 :: E-Bow Plus ::

Do not go where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail.

PetrPeter 1975 - 2008
Nero
Site Admin

Věk: 21

Příspěvekod Angorass » 4.09.2010 8:48

Za špatnou sekci se omlouvám, nebyl jsem si jistý, kam to dát.

Děkuju za reakce, snad bude všechno tak, jak má být. :)
Angorass

Příspěvekod Nero » 4.09.2010 11:32

Určitě bude - a kdyby byl nějaký zádrhel, tak se mi ozvi, pokusím se případně poradit co a jak. :wink:
:: PRS Custom 24 :: Ibanez SZ 520FM [DiMarzio D-Sonic & Air Norton] :: Ibanez PF 20 :: Mesa Boogie F-50 Combo - na prodej ::
:: Hermida Zendrive :: Malekko Ekko 616 :: Dunlop Tortex Jazz H3 :: E-Bow Plus ::

Do not go where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail.

PetrPeter 1975 - 2008
Nero
Site Admin

Příspěvekod Bummer » 4.09.2010 19:23

Heleď, tohle mě zajímá... Je vážně nutný, aby mi musel šoupnout kombo do zásuvky někdo druhej? Já chápu, že o tom musí personál vědět, ale člověk si připadá jako debil, když požádá o vyzkoušení komba, musí přijít maník, zapojit ti to do elektřiny a hýbnout s knoflíkem na zapnutí. Tohle bych vážně zvládl sám a troufnu si říct, že jsem v tom fakt dobrej.
Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) DIMAVERY PB-320 Digitech Hardwire CR-7 Digitech Hardwire DL-8 Blackstar HT-Club 40 fake Shure SM58 M-Audio Fast Track

Vintyč moudžou.
Bummer

Věk: 23

Příspěvekod ...EDGE... » 4.09.2010 19:54

Bummer píše:Heleď, tohle mě zajímá... Je vážně nutný, aby mi musel šoupnout kombo do zásuvky někdo druhej? Já chápu, že o tom musí personál vědět, ale člověk si připadá jako debil, když požádá o vyzkoušení komba, musí přijít maník, zapojit ti to do elektřiny a hýbnout s knoflíkem na zapnutí. Tohle bych vážně zvládl sám a troufnu si říct, že jsem v tom fakt dobrej.

Urcite, na druhou stranu vem si to z jejich pohledu, nejaky manasek prijde, ohne vidlici, strci pracku do zasuvky, cele misto cinu jeste polije Coca Colou, posype perim a finalne vypusti hladoveho tygra a prodejce to pak ma na starosti a to je proste jeste vetsi otrava nez vstat a zapojit ti to..;)
...EDGE...

Věk: 20

Příspěvekod Kamahl » 4.09.2010 20:13

Bummer píše:Heleď, tohle mě zajímá... Je vážně nutný, aby mi musel šoupnout kombo do zásuvky někdo druhej? Já chápu, že o tom musí personál vědět, ale člověk si připadá jako debil, když požádá o vyzkoušení komba, musí přijít maník, zapojit ti to do elektřiny a hýbnout s knoflíkem na zapnutí. Tohle bych vážně zvládl sám a troufnu si říct, že jsem v tom fakt dobrej.

Taky ale existujou lidi, který chtěj' před opečením lehce naříznout klobásy a ufiknou si prst, žejo. :lol:

Oni ani ty prodavači nepochybujou o tvých zastrkovacích schopnostech, ale prostě je to elektrika a podle mě mají nějakými předpisy nařízeno, aby "elektrická zařízení obsluhovali" pouze zaměstnanci. :wink:
Feelin' so Louny...
Kamahl

Příspěvekod Bummer » 4.09.2010 20:24

Ok, ok... Já tohle všechno chápu. Jen si prostě připadám jak debil. :D
Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) DIMAVERY PB-320 Digitech Hardwire CR-7 Digitech Hardwire DL-8 Blackstar HT-Club 40 fake Shure SM58 M-Audio Fast Track

Vintyč moudžou.
Bummer

Věk: 23

Příspěvekod Nero » 4.09.2010 21:47

Ono ty aparáty většinou nemají napájecí kabel, takže opravdu někoho druhého potřebuješ :mrgreen:

A od toho tam ti prodavači jsou.

PetrPeter 1975 - 2008
Nero
Site Admin

Příspěvekod Trao » 9.09.2010 22:08

Tygr není nutnej, stačej mistři, co zapojej lampovou hlavu do zásuvky, zastrčej kabel do inputu a myslej si, že můžou hrát...:)
Koneckonců to nemusí bejt ani otázka hlavy a toho, že si leckdo neuvědomí, že je potřeba ještě box, stačilo, když si kamarád nevšim, že byl v kombu povytaženej káblík do reproduktoru a bylo o zábavu postaráno :)
To bych si na triko nevzal, lampy se ještě vyměněj, ale za nový trafo, to už je slušná sumička...
Falcar
Jackson DK2M (all access neck/SH6/DP156/díra po tremsetteru)
Engl: E530, E840, E325 (na prodej), E412SG (na prodej)
Trao

Příspěvekod WhiteKeys » 23.01.2011 16:00

hodim to sem, chtel bych se zeptat, jak je ted ta akce ke kytare nad 5k kc kufr za 1kc, jestli to plati jen pro e-shop, nebo i normalne pro koupi na prodejne, bylo by logicky, kdyby i pro prodejnu, ale z toho co tam je napsane vyplyva, ze pouze pro e-shop, diky :!:
WhiteKeys

Věk: 17

Příspěvekod Nero » 23.01.2011 16:51

Tyhle akce platí i pro nákup na prodejně. Většinou to sami prodejci zmíní a kufr "vnutí" - kdyby ne, stačí se jim připomenout.

PetrPeter 1975 - 2008
Nero
Site Admin

Zpět na E-shop Kytary.cz