![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Fade píše:Pokud ti muzu poradit, tak se neboj bazaru a za 4 tisice tam sezenes vyrazne lepsi kytaru. U tak nizkych cen se nevyplati kupovat kytaru uplne novou.
no tak toho bazaru se právě bojimFade píše:Pokud ti muzu poradit, tak se neboj bazaru a za 4 tisice tam sezenes vyrazne lepsi kytaru. U tak nizkych cen se nevyplati kupovat kytaru uplne novou.
Tompson píše:jasně,ale tu kapelu nebudem mít zejtra.jestli mi rozumíš
eidt: teď prosím neřešmě kombo,ptal jsem se na kytary.. která z těch dvou?
J.J. píše: Jinak bazaru se neboj, najdou se i slušný lidi, který tě nebudou chtít natáhnout, nebo ti prodat nefunkční křáp, ale před koupí si to určitě nejdřív vyzkoušej.
Tompson píše:jasně,objednam si je do obchodu .ale předem chci vedět,která hraje líp a je celkově kvalitnější
Prejdák píše:Těžko tyto dvě srovnávat, já bych si ovšem nevzal ani jednu z těchto dvou, ale spíš bych se díval po tom psudostratovi na kterého jsem házel odkaz...
Tompson píše:Prejdák píše:Těžko tyto dvě srovnávat, já bych si ovšem nevzal ani jednu z těchto dvou, ale spíš bych se díval po tom psudostratovi na kterého jsem házel odkaz...
ok budu o tom uvažovat.. jen se bojim termola,slyšel jsem,že se pak kytara rychle rozladí,co je na tom pravdy?
Uživatelé procházející toto fórum: Skiner a 1 návštěvník