![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Ale zněj, toho se neboj. Viděls někdy metalovou kejtru na který by nezněly? Náš kytarista má Warlocka bez rohů a zní pěkně. Druhej má Warlocka s rohama a taky zní pěkně. Když je umíš hrát pořádně, tak by neměl bejt problémthe_nameless píše:jo jeste jsem se chtel zeptat na umělý flažolety....slyšel jsem ze warlocku nezneji moc výrazně.....docela rád si blbnu s vypískáváním tak by me to trochu mrzelo.....
Hehe, pro mě to byla vlastně druhá elektrika, co jsem kdy držel v ruceNuker1993 píše:V sedě luxus a ve stoje taky akorát je to takový divný když seš zvyklej na strata a pak v ruce takovej satanskej nastroj ja se toho bál
Calex99 píše:Já teda Warlocka doma mám...(a celkem mě dostávaj řeči že to agátový tělo nezní hutnějc než mahagonový...zajímalo by mě proč by firma, která vyrábí kytary pro tvrdý styly,což jsou správný styly jen tak btw., dělala kytary z blbýho dřeva)...hraje se mi na ní dobře jen jsem přemýšlel o výměně snímače u kobylky...a jinak ty flažolety na ní celkem zněj jen nevím jestli je to rukama nebo aparátem...nejspíš obojím ale to co slyším třeba od takovýho Mika ze slipknotů z toho nikdy nevykouzlím:-D
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků