Co na ně říkáte?Ja bych si vybral od každýho modelu po kuse
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
qwer píše:JJ taky jsem si všimnul té novinky... nejvíc se mě líbí ten jaguar, kdyby jej dělali v candy apple red, tak už jej mám nejspíš objednaný, heheikdyž ta stříbrná verze taky není zlá.
nozaki a teď otázka na tebe - ty jsi chvíli něco podobného měl (jaguar HH, což by mělo být něco velice podobného, jen s jinýma snímačema a bez "přepínáte"). Co ta krátká menzura - řešil jsi to tlustějšími strunami? A jak se na to hrálo? Já třeba totálně nezahraju ani na gibsonovskou menzuru, úplně jsem tomu odvyknul.. a tohle je ještě o cenťák a půl kratšíKdyž to srovnáš s tím tvým Toronadem, jak se to chovalo a vo bys bral radši?
DL píše:Normální HH Strat. Nebo mi něco uniká?

panedge píše:Copak tvar Jaguara a Jazzmastera je je luxusní,kdyby záleželo jen na tom jak ty kytary vypadaj,hraju jenom na ně.Ale druhá stránka věci je,že to jsou straně specifický kytary-jaguar uřvanej,tenkej zvuk-nevím jak s humbuckerama,jazzmaster jsem měl skoro rok a nepřišel jsem mu na chuť-žádnej sustain,to mi vadilo asi nejvíc,snímače měly slabej výstup,no prostě mi to nesedlo.Škoda,protože vypadaj fakt dobře
Mjkl píše:coooo necelých 14 000 za fendra cooo![]()
![]()
![]()
vorvi píše:Sákryš, ten telecaster musím mít. Lakovanej hmatník, dva humbuckery a moje oblíbený barevný provedení. Už sem si myslel, že si ho takhle nechám do budoucna někde vyrobit a on to Fender začne dělat jako sériovku.![]()
Jenom přepínač snímačů je na jiným místě, než jsem zvyklej. Nevíte někdo, kdy by to mohlo přijít do českých obchodů?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků