![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Qéčko píše:Na Epi ZW jsem hrál, není to špatná kytara, ale rozhodně líp hraje moje LTD (401), což je o třídu "horší" než ta tisícovka. Takže za mě rozhodně LTD.
Jinak proč chceš dávat do LP aktivky? Já jsem zastáncem toho, že dobrý kus s dřeva s dobrýma pasivkama hraje jak prase a navíc je variabilní. Můžeš zahrát prakticky cokoliv. Bál bych se že tím trošku zabiješ zvuk samotného dřeva
Fade píše:Qéčko píše:Na Epi ZW jsem hrál, není to špatná kytara, ale rozhodně líp hraje moje LTD (401), což je o třídu "horší" než ta tisícovka. Takže za mě rozhodně LTD.
Jinak proč chceš dávat do LP aktivky? Já jsem zastáncem toho, že dobrý kus s dřeva s dobrýma pasivkama hraje jak prase a navíc je variabilní. Můžeš zahrát prakticky cokoliv. Bál bych se že tím trošku zabiješ zvuk samotného dřeva
Proč aktivy? Třeba proto, že chce pevný, zkreslený, vyčištěný zvuk, který mu nenabídne pasiv. Tohle aktiv má a tohle je věc, kterou někteří zbožňují a někteří nenávidí.

bubucci píše:Fade píše:Qéčko píše:Na Epi ZW jsem hrál, není to špatná kytara, ale rozhodně líp hraje moje LTD (401), což je o třídu "horší" než ta tisícovka. Takže za mě rozhodně LTD.
Proč aktivy? Třeba proto, že chce pevný, zkreslený, vyčištěný zvuk, který mu nenabídne pasiv. Tohle aktiv má a tohle je věc, kterou někteří zbožňují a někteří nenávidí.
a nebo taky tak, že z EMG není problém dostat ten zvuk i při nedostatečně důrazné pravé ruce, aspoň to jsem vypozoroval u většiny kytaristů, kteří na EMG nedají dopustit. Pevný, zkreslený, vyčištěný zvuk se dá z pasivu bez problémů dostat...
edit: a abych odpověděl na otázku, určitě EC1000, protože to nehraje na city mladých kytaristů, kteří si myslí, že jim to bude hrát jak Wyldemu+jako bonus dostatneš ten zvuk skutečně blíž díky zmiňovaným EMG
McKozias píše:prijde mi trosku skoda do toho cpat ty pasivni EMG...teda jestli ti sedi, tak nic proti, ale nemysli si, neni to pasivni alternativa toho aktivniho..ani nahodou..
McKozias píše:prijde mi trosku skoda do toho cpat ty pasivni EMG...teda jestli ti sedi, tak nic proti, ale nemysli si, neni to pasivni alternativa toho aktivniho..ani nahodou..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků