Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

Explorer vs Flying V - LTD vs. Gibson

Strat, Les Paul, Hard&Heavy, ...

Re: Explorer vs Flying V - LTD vs. Gibson

Příspěvekod symar » 14.01.2012 19:37

Tak koukám, že je nakoupíno, gratuluju. Jak jseš spokojenej? Co snímače, jaké jsou? Taky po ní tak nějak pokukuju tak se, prosím, poděl. Díky
Většina z nás je divných, těch normálních je třeba se bát.

Je mi tolik. kolik mi je, manželka však tvrdí, že maximálně tak 15 a i to je prý někdy přehnané
symar

Věk: 45

Příspěvekod Nero » 14.01.2012 19:50

Bejk píše:Tak to je pravda, jestli šlo o tohle slovo, tak se Bull zachoval hodně unáhleně- jako moderátor by snad tohle měl vědět, jestli to neví, tak je to trochu k pousmání, že dělá moderátora a cenzuruje :D.
Pro příště se kdyžtak zkus nejdřív podívat na seznam vulgárních slov, určitě toho najdeš na googlu mraky

Vůbec unáhlené to nebylo, nějaké slovíčkaření bych tu vůbec tu vůbec neřešil, cenzurováno to být mohlo - jako útok, urážka. Navíc Red Bull jako budoucí speciální pedagog tyhle věci jistě ví.

Úsměvné je spíš to, co tu předvádíte. Evidentně je nějak módní osočovat moderátory, zejména když to je Bull. A moc mě to nebaví, abych řekl pravdu.

Spíš je smutný, že rádce uráží ostatní uživatele. Takhle jsem si to zrovna nepředstavoval.
:: PRS Custom 24 :: Ibanez SZ 520FM [DiMarzio D-Sonic & Air Norton] :: Ibanez PF 20 :: Mesa Boogie F-50 Combo - na prodej ::
:: Hermida Zendrive :: Malekko Ekko 616 :: Dunlop Tortex Jazz H3 :: E-Bow Plus ::

Do not go where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail.

PetrPeter 1975 - 2008
Nero
Site Admin

Věk: 21

Příspěvekod Bejk » 14.01.2012 22:36

Dobře, omlouvám se Bullovi a i tobě Nero. Nebylo to myšleno ani tak moc ve zlém, jen pořád vidím jak tu Bull něco cenzuruje, někdy to vážně potřeba je, to ano. Ale v případě tohohle slova nevím... No nic, Bullovi se to nelíbilo, tak to vyhvězdičkoval.
Já tady nenapadám Bulla a už vůbec ne, žádné jiné moderátory. Není to nic proti němu, napsal bych to tam, ať už by to zcenruroval kdokoliv jiný.
I já jsem si všiml, že se tady o něm vede spoustu řečí a upřímně pořád ještě nechápu proč :D, ale to nic.
Akustika: Yamaha FG 700MS, Noname španěla
El. kytara: Epiphone Les Paul
Aparatura: VOX VT30
pak nějaký kabely, trsátka a spousta dalšího bordelu (whistle Clark Sweetone D, pár zobcovek...)
Bejk

Příspěvekod wikxzen » 14.01.2012 23:26

Buďte tak laskaví, zejména ti z vás, kteří se tak rádi projevují a angažují, aby své stížnosti na postupy a činnosti moderátorů a adminů komentovali vždy v příslušném tématu.
hudebniforum-cz/stiznosti-na-admina-moderatory-radce-a-uzivatele-t9256.html
GP | BS | JS390 | OC-SW | PB1 | PDF-1 | RMC3 | OCT | V&J | 2-T | MF-102 | MF-103 | MF-104Z | MF-108M | J-12T
wikxzen
Globální moderátor

Věk: 29

Příspěvekod woro90-1 » 15.01.2012 16:32

Nero píše:Spíš je smutný, že rádce uráží ostatní uživatele. Takhle jsem si to zrovna nepředstavoval.
K tomu se nedalo jinak vyjádřit. Nejsme sluníčkové fórum a někteří lidé si tu občas nevidí do úst. Pokud TheKub4s prezentuje Cort a Epiphone jako mizerné značky proto, že si někdo v jeho okolí od nich naslepo bez vyzkoušení koupil nějakou nespecifikovanou kytaru, která třeba nebyla dobrá, nemám pro jeho vystupování přívětivý výraz, a jakkoli bych ho nazval, mohlo by to být naprosto oprávněně cenzurováno, protože by to vyjadřovalo co si o něm v této souvislosti myslím, tedy nic moc pěkného. Opravdu nemám rád blábolivé kritiky hanící cokoli co viděli sotva na obrázku. Že to způsobilo takové pozdvižení mě mrzí. Ten příspěvek ohledně etymologie jsem si, pravda, mohl odpustit - napsal jsem ho jako přátelské rýpnutí pro odlehčení.
Jsem woro90, původní účet přestal fungovat.
Obrázek
rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
woro90-1
Rádce

Příspěvekod Nero » 15.01.2012 16:39

Nebudu se dohadovat, jestli to šlo vyjádřit i jinak, protože jednoznačně šlo. Dál to asi nemá smysl řešit.
:: PRS Custom 24 :: Ibanez SZ 520FM [DiMarzio D-Sonic & Air Norton] :: Ibanez PF 20 :: Mesa Boogie F-50 Combo - na prodej ::
:: Hermida Zendrive :: Malekko Ekko 616 :: Dunlop Tortex Jazz H3 :: E-Bow Plus ::

Do not go where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail.

PetrPeter 1975 - 2008
Nero
Site Admin

Předchozí

Zpět na Elektrické kytary