od qwer » 16.05.2009 10:31
no highway mi teda nepripada jako plnohodnotny usa made nastroj...
je to poskladane z dilu z mexika - stejne ladici mechaniky a kobylka jako mexiko stand, ma snimace s alnico 3 a hraje to trochu jinak nez klasicky strat (ma takovy jiny zvuk, pislo mi to trochu bez te tradicny stratovske jiskry, po ktere se vsichni strataci pidi), taky to ma jumbo prazce, ktere nemusi kazdemu sednout, ten jejich nitro lak na tele je pry jen tenka vrstva na obycejnem urethanovem zakladu, navic diky tomu, ze je matny, vypada ...hmm matne... jako nerikam, ze je to automaticky spatna kytara, ale rozhodne bys k vyberu kytary nemel pristupovat tak, ze co ma napis Made in Usa je automaticky lepsi a kytara za 22t. hraje automaticky lip nez kytara za 19t. - takhle to vazne nefunguje.
ja bych se teda radsi podival po stand. usa na bazaru... za 20t. sehnatelny v super stavu.
a pokud bych sel do noveho, tak pujdu 10x radeji do rady Classic player Made in mexiko nez do highwaye, to mexiko je na tom dle meho soukromeho nazoru zvukove daleko lepe (jeste nedavno se osazovala sada Custom Shop 69 a sada 57/62, ted se osazuji kopie techto sad, ktere jsou delane v mexiku), zpracovani taky super. Jen se musi najit pekny kousek... U usa stand je ta pravdepodobnost kusu bez chyb predci jen asi trochu vetsi... highway na tom myslim zpracovanim nebude o moc lip, nez tady ten Classic Player
nejlip udelas, kdyz vlezes nekam do obchodu a tam zkusis par kytar od mexika classic player (pozor - musi tam by to PLAYER) az po standard usa na nejakem lepsim lampovem aparatu a sam uvidis, co ti bude vyhovovat, treba to bude prave ten highway...