RE JESTRER:V tom máš pravdu. Na žádné kytaře jsme ho nepoužili. Nikdy se mi nelíbilo, že je to takový plastový eklhaft.

Teď jsem určitě namíchnul všechny Fenderisty. Proti Suhru clasic ( cca 90 000,- ) jsme testovali už tu předešlou kytaru. Nebyla to, ale úplně stejná koncepce. ( Jen dva snímače, tělo v kombinaci bahenní jasan x javor proti olši atd.) Ten test dopadl pro nás dobře a Honza říkal, že by bylo zajímavý postavit čistokrevný Strat z podobných materiálů a dát je proti sobě. Nikdy jsem nedělal kopii cizího tvaru, ale tohle bylo lákadlo. No a když čistokrevnej Strat tak pickguard

. Zaúřadovala, ale moje plastová fóbie a tak jsem to navrhnul ze dřeva. Taky mě štvalo, že bych přišel o kresbu Topu, který stojí víc než kytara i se zesilovačem, kterou prodávají v Lidlu. Proto jsem to hodil na forum před stavbou. No a tím, že dva názory ze dvou byly podobné tak není co řešit. Možná by jsme udělali ještě jedno tělo jen z olše, která není kresbou tak výrazná a hodili ten pickguard na to.
Ještě jedna věc. Uvažoval jsem o použití tří mini přepínačů ON/OFF umístěných blízko sebe místo pětipoloháče. Je to tak na Red special Briana Maye. On tam má takové ty posuvné, tady by byly klasické Gotoh, aby přepnutí bylo pohodlnější. Dala by se tak zapnout jakákoli kombinace snímačů.