Zajímaly by mě vaše názory, osobní zkušenosti, ale hlavně porovnání těhle legendárních kytar.
Díky
![]() |
![]() |
![]() |
|
|

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
citizen.one píše:Pro me je nezbytne mit jak Tele, tak Strata, tak LP, tak SG, tak PRS
a jen co budou penize, tak i Firebirda, JazzBass a PrecisionBass...a asi jiny LP...
citizen.one píše:Pro me je nezbytne mit jak Tele, tak Strata, tak LP, tak SG, tak PRS
a jen co budou penize, tak i Firebirda, JazzBass a PrecisionBass...a asi jiny LP...
jackpaci píše:Já osobně sem zastáncem Les Paulu,klasickej stratocaster je prostě nuda!!!
Flajtr píše:jackpaci píše:Já osobně sem zastáncem Les Paulu,klasickej stratocaster je prostě nuda!!!
Tak to vidíš, a já to mám přesně naopak. A celkově svým přístupem a tím co ty firmy dělají je mi mnohem mnohem milejší Fender
jakub.kubaaa píše:citizen.one píše:Pro me je nezbytne mit jak Tele, tak Strata, tak LP, tak SG, tak PRS
Ať žije megalomanismus
citizen.one píše:.. verim ze az jednou sezenu LP ktere splni me predstavy o idealu, zase se docela vratim, nedavno jsem zkousel kus z roku 61 s PAF a to by byl tak ideal, perkuse a skoro twang, pritom vsechny superlativy LP, proste uplne jiny zvuk nez dnesni produkce...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků