![]() |
![]() |
![]() |
|
|

(:janca:) píše:jo četla, ale moudrá z toho zrovna nejsem....
...chtěla bych se zeptat...co říkáte na tuto kytaru? trziste/p-el-kytara-samick-lk-45-podepsany-kapelou-kabat-t19592.html
Jaký na ni máte názor?...díky

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
Thesces píše:Jakou byste poradily kytaru pro začátek do těch 4000-5000? Klidně i bazar jde mi hlavně o to aby byla vhodná pro hraní pop/punk rocku a grunge
J.J. píše:Thesces píše:Jakou byste poradily kytaru pro začátek do těch 4000-5000? Klidně i bazar jde mi hlavně o to aby byla vhodná pro hraní pop/punk rocku a grunge
Tak dodělej to telátko, který máš rozdělaný. To je vhodný dost.
maramat píše:Já jsem se začal učit hrát na své home made telátko a dá se to pro začátek použít pro hraní, ale pokud bych se rozhodoval znovu, tak si první nějakou kytaru koupím.
Thesces píše:maramat píše:Já jsem se začal učit hrát na své home made telátko a dá se to pro začátek použít pro hraní, ale pokud bych se rozhodoval znovu, tak si první nějakou kytaru koupím.
Kdyyž si ji postavil jak si věděl že hraje jak má že ladí atd ? :d abych pak věděl až ho dokončím:D
J.J. píše:Thesces píše:maramat píše:Já jsem se začal učit hrát na své home made telátko a dá se to pro začátek použít pro hraní, ale pokud bych se rozhodoval znovu, tak si první nějakou kytaru koupím.
Kdyyž si ji postavil jak si věděl že hraje jak má že ladí atd ? :d abych pak věděl až ho dokončím:D
Jestli ladí poznáš podle sluchu případně podle ladičky, jak jinak bys to chtěl zkoušet?

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
woro90-1 píše:Když bude špatná, poznáš to. Ale pokud to budeš dělat aspoň trochu poctivě, ne to flákat jako doteď, bude dobrá.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník