Zdravím pánové
Chtěl bych se vás zeptat na názor chtěl bych investovat do 25 000 Kč na nákup baritonky nebo sedmy jenom se nemůžu furt rozhodnout co a jak na 100% . Jsem u nás v hudebninách domluvený že mě 2 kytary pošlou na zkoušku tak jaké byste poradili . Mám 2 horké koně baritonku prs mika mushoka nebo apex 2 sedmu od munkyho , tak jestli máte nějaké zkušenosti s těmi kytarami tak sem s nima prosím nebo celkově info k této problematice , co byste mohli zmínit a považujete za důležité. Samozřejmě , že hlavní bude jestli mě víc bude sedět při hraní sedma nebo baritonka atd. rozdíly jsou mi také jasné , jde mi hlavně o zvuk který by pasoval lépe pro nu metal na domácím hraní - tenhle topic je čistě spekulativní a rád bych od vás slyšel nějaké postřehy , jestli máte. Už jsem si tu i četl všechny topicy o sedmách a baritonkach tak něco už taky mám v hlavě ale jde mi o to hlavně co byste si vybrali spíše zvuk se mi líbí od obou co jsem zmínil , ale třeba doporučíte jinou střelu , která mě totálně překope moje představy.
Díky předem za odpovědi.
PS: To Mckozias: sory , že jsem se ted ty 3 tydny neozval, ale měl jsem tahanici s prací, ale nakonec mi to vyšlo + dalších x věcí o kterých se tu raději nebudu zmiňovat , tak jestli to bychom se mohli někdy slézt, dej vědět. Též bych byl rád kdybys měl čas to se mnou pak testnoust ty kytary.