Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

Zkušenost se Squier Affinity Tele

Strat, Les Paul, Hard&Heavy, ...

Zkušenost se Squier Affinity Tele

Příspěvekod Elmorro » 4.02.2012 18:37

Ahoj, máte někdo zkušenosti s kytarou Squier Affinity Telecaster? Jde o to, že mám možnost tuhle kytaru mít z druhé ruky více méně novou za něco přes 2000.- a tak by mě zajímalo, jestli jde o dobrou koupi. Samozřejmě vím, že Squier jsou levné kytary. Na tenhle model jsem ale četla celkem chválu co se týče poměr cena x výkon.. Byla by to moje první elektrika (ale tak dva roky už hraju na akustiku a s muzikou mám celkem dlouholeté zkušenosti přes housle). Jo a na dražší kytaru nemám a v dohledné době mít nejspíš nebudu.
Elmorro

Re: Zkušenost se Squier Affinity Tele

Příspěvekod Bummer » 4.02.2012 19:07

To je celkem fajn cena. Jestli znáš někoho, kdo hraje na kytaru, vezmi ho s sebou k prodejci, aby omrknul/a stav (pokud si na to tedy netroufáš sama - tady na fóru určitě najdeš, na co je potřeba si dávat bacha). Jinak asi proč ne. Za 2000 se toho moc lepšího sehnat nedá.
Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) DIMAVERY PB-320 Digitech Hardwire CR-7 Digitech Hardwire DL-8 Blackstar HT-Club 40 fake Shure SM58 M-Audio Fast Track

Vintyč moudžou.
Bummer

Věk: 23

Příspěvekod Nero » 4.02.2012 19:07

Za 2000 dobrá koupě, pokud je nástroj v pořádku. Jasně, je to low-end, ale ty affinity už se chovají jako slušné kytary.
:: PRS Custom 24 :: Ibanez SZ 520FM [DiMarzio D-Sonic & Air Norton] :: Ibanez PF 20 :: Mesa Boogie F-50 Combo - na prodej ::
:: Hermida Zendrive :: Malekko Ekko 616 :: Dunlop Tortex Jazz H3 :: E-Bow Plus ::

Do not go where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail.

PetrPeter 1975 - 2008
Nero
Site Admin

Věk: 21

Příspěvekod Elmorro » 4.02.2012 22:18

Jo tak díky moc za rady, asi to teda pro jistotu ještě omrknu, ale nejspíš do toho půjdu :)
Elmorro

Zpět na Elektrické kytary