Myšleno samozřejmě na pravé ruce a za předpokladu, že jste praváci a nehrajete zrovna trsátkem
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
Paparatzzi píše:Vyhovuje mi to dvěma.
Durin píše:Mě dělá hroznej problém, aby mi to všema prstama znělo stejně. Na začátku jsem se učil, aby mi to z ukazováčku i prostředníčku znělo stejně. Ale jak ty 3 prsty nejdou od největšího po nejmenší, ale jsou velký jak se jim zachce na střídačku, tak mi ten prsteník furt zní nějak gejsky.
Durin píše:Paparatzzi píše:Vyhovuje mi to dvěma.
Ono mně taky, ale třema toho zase zahraješ víc, resp. rychleji
whisoure píše:Durin píše:Paparatzzi píše:Vyhovuje mi to dvěma.
Ono mně taky, ale třema toho zase zahraješ víc, resp. rychleji
No to taky neni vždycky pravda, já zahraju dvěma rychlejc a hlavně přesnějc, ale je fakt že to moc necvičim. Nějak se nemůžu rozhodnout jestli to chci používat...každopádně S.Bailey to valí a vypadá to dobře...

Zpět na Hraní na baskytaru, tabulatury
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník