Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

Basák z Rise Against vybavení a zvuk ?

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...

Basák z Rise Against vybavení a zvuk ?

Příspěvekod Renderik » 30.01.2008 18:08

Zdárec, chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví jak bych mohl docílit trošku podobného zvuku jako má basák Rise Against, takovej jemně podkreslenej, ale vlastně se nedá říct že je kytarově zkreslen, myslim že používá Ampeg - 810e cab, svt2pro hlavu, fender p-bass a j-bass, já mám ampeg svt3pro a svt410hůf box, basku mam fender p-bass, tak jestli někdo víte co musím udělat krom efektu jako boss odb3 a ibanez pd7 ty znám a fakt se mi to nelíbí tak mi hodte nejaky ten napad, diky.
Fender P-Bass(U.S.A), Ampeg SVT3-PRO, Ampeg SVT-410 HLF
Renderik

Příspěvekod KIWI » 30.01.2008 18:42

No když máš stejný druh bas a stejný apratá (skoro) tak ten zvuk by měl být aspon trochu podobnej ne? Nikdy asi nedocílíš uplně stejného zvuku...na efekty se ještě mrknu, ale zuks si pohrát normálně s EQ...často se mi stalo že to co se mi jeví jako efekt je prostě různě nastavení ekvalizér...
Ibanez BTB300BG (Kent Amrstrong Classic, Aguilar OBP-2), Gallien-Krueger 700RB-II & 410RBH, Trace Elliot Boxer 30, EHX Q-Tron, MXR El Grande Bass Fuzz, Korg CA-30, kabely Smrčka + Planet Waves, další blbosti

Hrával jsem totok:
http://bandzone.cz/whereismysummer

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
KIWI

Příspěvekod Renderik » 30.01.2008 19:09

Jasně já počítám s tím, že stejný nedám nikdy, jen prostě nevím jestli to dělá nákou krabkou, ekvalizérem nebo jen gainem či strunami :) fakt nevím, ale když koukneš na jejich naky živáky nevidim že by měl náký kráby.
Fender P-Bass(U.S.A), Ampeg SVT3-PRO, Ampeg SVT-410 HLF
Renderik

Zpět na Hraní na baskytaru, tabulatury