Zdravím,
chtěl bych se zeptat, zdali někdo nevíte o nějaké "basové škole" i s DVD?
Díky moc.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
janCH píše:Jednu tu někde mám... ze začátku jsem podle ní hrál, ale to pokračování v ní je hrozny, takže ne ni kašlu. Páč jsou tam techniky který já moc nepotřebuji... Vypadá to, že to je spíš příručka jak hrát prsty. Já hraji trsátkem, takže mi k ničemu není. Trsátko je tam jen okrajově, jsou tam slapy, vytrhávání strun a trochu teorie. Hraje se podle tabu, i noty a jsou k ni nahrávky. Vše v čj. Chceš ji?
heczis píše:janCH píše:Jednu tu někde mám... ze začátku jsem podle ní hrál, ale to pokračování v ní je hrozny, takže ne ni kašlu. Páč jsou tam techniky který já moc nepotřebuji... Vypadá to, že to je spíš příručka jak hrát prsty. Já hraji trsátkem, takže mi k ničemu není. Trsátko je tam jen okrajově, jsou tam slapy, vytrhávání strun a trochu teorie. Hraje se podle tabu, i noty a jsou k ni nahrávky. Vše v čj. Chceš ji?
Jestli je to ta co myslim, že to je, tak chciNeměl bys nějakou ukázku - třeba sken obsahu někde na webu...?
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
Prophet píše:Na této stránce je toho hodně a ne jen basové školy. http://faststrings.com/bass/
Zpět na Hraní na baskytaru, tabulatury
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník