![]() |
![]() |
![]() |
|
|
.annY:. píše:Jsem zapoměl Cantaloupe Island a Chameleon od Herbieho Hancocka... to ani nebylo moc co se učit to jsme jen tak s pár kámošema valili takový sklepjazz...
MrB14ck píše:.annY:. píše:Jsem zapoměl Cantaloupe Island a Chameleon od Herbieho Hancocka... to ani nebylo moc co se učit to jsme jen tak s pár kámošema valili takový sklepjazz...
Cantaloupe Island sem se taky ucil (na kytaru)
i kdyz se nezda hodne rychla a pro mne i ze zacatku tezka (ted uz jakstaks davam)
PS: doufam ze nevadi ze sem jako kytarista reaguju
thetrooper80 píše:Já se učím jedině Iron Maiden. Už toho umím fak hodně momentálně pracuju na Aces High, The Trooper a The number of the beast

DJmanasek píše:thetrooper80 píše:Já se učím jedině Iron Maiden. Už toho umím fak hodně momentálně pracuju na Aces High, The Trooper a The number of the beast
Takže zatvrzelý maideňák jo?
Zkus se taky více dívat kolem sebe, možná narazíš na muziku, která tě chytí, a s tím "už toho umím fakt hodně." Myslím si, že tady na fóru se vyskytuje několik dobrých basáků, kteří tě můžou v pohodě strčit do kapsy, ale dělej jak myslíš.
HumanDeath píše:DJmanasek píše:thetrooper80 píše:Já se učím jedině Iron Maiden. Už toho umím fak hodně momentálně pracuju na Aces High, The Trooper a The number of the beast
Takže zatvrzelý maideňák jo?
Zkus se taky více dívat kolem sebe, možná narazíš na muziku, která tě chytí, a s tím "už toho umím fakt hodně." Myslím si, že tady na fóru se vyskytuje několik dobrých basáků, kteří tě můžou v pohodě strčit do kapsy, ale dělej jak myslíš.
Já myslím, že to není o tom kdo koho strčí do kapsy

DJmanasek píše:HumanDeath píše:DJmanasek píše:Takže zatvrzelý maideňák jo?
Já myslím, že to není o tom kdo koho strčí do kapsy
Dobře, napsal jsem to blbě, ale myslel jsem to jako metaforu...
thetrooper80 píše:za 1. Kdo řekl že sem basák
.annY:. píše:
no buď to nebo jsi zabloudil...
thetrooper80 píše:.annY:. píše:
no buď to nebo jsi zabloudil...
nikdy sem o base nemluvil, maxmálne že pro me je nejlepší basák steve harris koukám že tady lidi opravdu mí číst
HumanDeath píše:thetrooper80 píše:.annY:. píše:no buď to nebo jsi zabloudil...
nikdy sem o base nemluvil, maxmálne že pro me je nejlepší basák steve harris koukám že tady lidi opravdu mí číst
Tahle část fora pojednává o hraní na baskytaru...

cenda píše:DJmanasek: kde na to najdu tabulatury mě to na youtube nefachá poslední dobou díky... klidně i kytarový to je jedno...
Zpět na Hraní na baskytaru, tabulatury
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník