![]() |
![]() |
![]() |
|
|

KIWI píše:Možná je to správný, ale pokud ho to bolí, tak bych se tím zase tak neřídil...moje rada je tím zápěstím trochu pokyvovat, mávat se strany na stranu, aby bylo pořád uvolněný, a taky to držení střídat - tak jak ho máš a a klidně i to "v dlani"...s pravou rukou nevím jak ti poradit. Můj jediný problém po delším hraní bývá jedině puchýř na pravým ukazováčku...
to nee... jasně že ji nedržím...ale ta basa by mi sama nedržela v té vyšší poloze...jako není to žádná váha... jen takové přidržování...v tom to nebude si myslím...tallicaman píše:pockat, ty tou rukou tu basu drzisto bude asi ten zasadni problem, jako castecne se to da levackou pridrzovat, ale rozhodne by to nemelo byt tak strasne, ze by ti ta basa mela padat do ruky celou vahou, kdyz to chytnes jinak, proste je to spis lehce operny bod, takze si kup poradny remen nebo sedej tak, aby ti to tu ruku tak nezatezovalo

DJmanasek píše:Mě občas bolí, když vyvíjím velký tlak na hmatník. Tzn při rychlém walking basu mě trošku začíná pálet, nebo když jsou struny hodně vysoko

DJmanasek píše:2 Danny, to je úplně normální styl, dělá to hodně lidí, a není na tom nic špatného. Akorát já to používám minimálně. Holt nemám kde, radši si provětrám prsty
Zpět na Hraní na baskytaru, tabulatury
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník