![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Nero píše:Co zkusit odvodit, z jakých tónů se ty kytarové akordy skládají, jaké k nim můžou harmonicky fungovat a z toho si zkusit tu basovou linku odvodit?
Medek.h píše:Nero píše:Co zkusit odvodit, z jakých tónů se ty kytarové akordy skládají, jaké k nim můžou harmonicky fungovat a z toho si zkusit tu basovou linku odvodit?
Už jsem to zkoušel, ale u téhle písně je linka prostě jiná, hlavně je písen hraná na 5ku takže potřebuju tony abych si případně mohl linku poupravit na 4ku...nevim z těch akordu to asi nepujde...
Pepe píše:Medek.h píše:Nero píše:Co zkusit odvodit, z jakých tónů se ty kytarové akordy skládají, jaké k nim můžou harmonicky fungovat a z toho si zkusit tu basovou linku odvodit?
Už jsem to zkoušel, ale u téhle písně je linka prostě jiná, hlavně je písen hraná na 5ku takže potřebuju tony abych si případně mohl linku poupravit na 4ku...nevim z těch akordu to asi nepujde...
Tuhle písničku hrajem v kapele. Naučil jsem se jí tak, že jsem si to odposlouchal. Nebude to 100% přesný, to je mi jasný. Tam kde jsem přesně nevěděl, tam jsem si vymyslel svojí figuru. V tej písničce to funguje, tak to tak podle sebe hraju a neřešim toMam pětku, tak jsem to měl snažší
. . . . . . . . . . . . . . . .
G|--9-9-9-9|-10-10-7-7|-5-5-5-5|-4-4-4-4|
D|-7-7-7-7-|7--7--7-7-|3-3-3-3-|2-2-2-2-|
. . . . . . . . . . . . . . . .
G|7---5---|4---4---|7---5-45|4---4---|
D|--------|--------|--------|--------|
. . . . . . . .
G|--4-----|--4---4-|
D|5---4-3-|2---2---|
Slaughter píše:Hledám taby na písničku Hold On od Saxon z alba Dogs of War.Neví někdo,kde bych je moh najít?

.annY:. píše:
BUDAJ-31 píše:tak ja zhanam konkretne bass taby (je jdno ci GP tab alebo obycajny bass tab) od John Frusciante - Emptiness
tak to ti fandím... já zas hledám nějaký slušný tab na RHCP - By The Way ...dobré by to bylo v GP
EDIT: a když už jsme u toho existuje nějaká stránky přímo na taby do GP?
Zpět na Hraní na baskytaru, tabulatury
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník