![]() |
![]() |
![]() |
|
|
lahy píše:Zdar, chtěl bych se zeptat jestli je nějak daný jak hrát prsty. Jeden známej mě říkal že bych měl hrát s palcem na snímači/těle/... záleží jak je mě to pohodlný a hrát s "kotvením" že vždycky zahraju a prst se mi zastaví o nížší strunu (zahraju A prst se zastaví o E) a furt tak dokola. Osobně se mě líp hraje že se palcem pohybuju po strunách a zároveň si jím občas vytlumuju některý struny. Jak to teda je, po případě jak hráváte vy?
Tomas.Tajfun píše:Já mám třeba takový "neduh", možná je to vážně jen otázka techniky. Ale můj palec se velmi málokdy dostane na strunu A, spíš jen občas na E, jinak vše tlumím prsteníkem a malíčkem. Nějak mi tak ta ruka narostlaJsem na to zvyklý a nijak mne to neomezuje. Myslím, že v hudebce (bože chci zpátky do hudebky) by mne za to učitel popravil.
Nesst píše:Tomas.Tajfun píše:Já mám třeba takový "neduh", možná je to vážně jen otázka techniky. Ale můj palec se velmi málokdy dostane na strunu A, spíš jen občas na E, jinak vše tlumím prsteníkem a malíčkem. Nějak mi tak ta ruka narostlaJsem na to zvyklý a nijak mne to neomezuje. Myslím, že v hudebce (bože chci zpátky do hudebky) by mne za to učitel popravil.
Já tak taky hraju. Naopak jsem tak byl i učen
Zpět na Hraní na baskytaru, tabulatury
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků