![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Já v tom problém mám... Koupil jsem si levnou praváckou basu, předělal jsem si řemen na jiný roh, a začal jsem přendavat struny... no a teď to přišlorianonn píše:soogun píše:Je to možné bez větších problémů?
já tek nějak nevím, jak jsi to myslel...
jestli jsi myslel obrácením strun a pak nástroj jenom přetočit, tak samozřejmě, že ano, není v tom žádný rozdíl, snad jen v tom, že to není tolik pohodlné.
Idnar píše:Já v tom problém mám... Koupil jsem si levnou praváckou basu, předělal jsem si řemen na jiný roh, a začal jsem přendavat struny... no a teď to přišloTlustý Ečko je moc krátky, nemůžu ho natáhnout... možná je to tim že jsou to blbý struny od DIMAVERY... Když koupim nový struny bude to Ečko dost dlouhý?
filipb píše:... Různé vlastnosti našich obou polovin jsou přirozené a správně určit dominantní stranu je pro muzikanta bod č.1. Kterou rukou píšete, hážete, která hraje snáze první když cvičíte paradidly to je pravděpodobně dominantní ruka ta má hrát rytmus.
pehve píše:filipb píše:... Různé vlastnosti našich obou polovin jsou přirozené a správně určit dominantní stranu je pro muzikanta bod č.1. Kterou rukou píšete, hážete, která hraje snáze první když cvičíte paradidly to je pravděpodobně dominantní ruka ta má hrát rytmus.
tak k bodu č 1 jsem se nikdy nedokopal![]()
píšu pravou (po násilným přeučování v 1. třídě), hážu levou, na bicí jsem nalevo a paradidly dávám oběma stejně, na kejtry a banjo napravo, kladivem zatloukám oběma stejně jako jiný práce když se jedna ruka unaví tak to dám druhou..je to individuální, na to neexistuje návod...na to musí každej přijít sám
pavel68 píše:...ČUMÍM![]()
hotovej Ferda mravenec
pehve píše:pavel68 píše:...ČUMÍM![]()
hotovej Ferda mravenec
no moc výhoda to není, taky mě všichni zneužívaj
pavel68 píše:Včetně mně viď,no jo no-nemáš bejt tak šikovnej![]()
filipb píše: já ještě neviděl kytaristu leváka hrajícího na pravo, který by skutečně hrál rytmus přirozeně a uvolněně (a o to jde!!!)
Zpět na Hraní na baskytaru, tabulatury
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník