![]() |
![]() |
![]() |
|
|
soogun píše:Je to možné bez větších problémů?
afektband píše:Radši to nedělej, podle mě to nebude nikdy takový jako bys hrál na svojí stranu, náš kytarista je odstrašující případ. On hraje na kytaru 6 let, já od vánoc a už v lednu jsem ho drtil (rychlost, přesnost...).
aivn86 píše:afektband píše:Radši to nedělej, podle mě to nebude nikdy takový jako bys hrál na svojí stranu, náš kytarista je odstrašující případ. On hraje na kytaru 6 let, já od vánoc a už v lednu jsem ho drtil (rychlost, přesnost...).
To ovšem nemuselo být zapříčiněno tím, že hrál na druhou stranu
afektband píše:aivn86 píše:afektband píše:Radši to nedělej, podle mě to nebude nikdy takový jako bys hrál na svojí stranu, náš kytarista je odstrašující případ. On hraje na kytaru 6 let, já od vánoc a už v lednu jsem ho drtil (rychlost, přesnost...).
To ovšem nemuselo být zapříčiněno tím, že hrál na druhou stranu
On zkoušel doma hrát na svojí stranu, sice hrál hov.. ale bylo to míň křečovitý než když hraje tak jak je naučenej.
Wonder píše:Podle me sem pravak preucenej na levakaVsechno krome psani delam pravou rukou a vyhovuje mi to...Sem nejakej podivin asi mam dmtni geny:D
rianonn píše:pánové, já píšu oběma rukama, to jsem asi naprostý magor, co?:-D
afektband píše:Radši to nedělej, podle mě to nebude nikdy takový jako bys hrál na svojí stranu, náš kytarista je odstrašující případ. On hraje na kytaru 6 let, já od vánoc a už v lednu jsem ho drtil (rychlost, přesnost...).

Wonder píše:Podle me sem pravak preucenej na levakaVsechno krome psani delam pravou rukou a vyhovuje mi to...Sem nejakej podivin asi mam dmtni geny:D

KIWI píše:J8 dělá mvšechno pravou kromě jezení, já jim levou
Zpět na Hraní na baskytaru, tabulatury
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník