Dr.Stein píše:Nejlepší basák je ten, co zahraje na vše a vše... (myslím tím na každý druh nástroje a jakýkoliv styl hudby)
NA kazdy druh nastroje? TIm myslis co?
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Dr.Stein píše:Nejlepší basák je ten, co zahraje na vše a vše... (myslím tím na každý druh nástroje a jakýkoliv styl hudby)
BUDAJ-31 píše:Pridavam muj seznam nej basaku:
-Flea
-Wojtek Pilichowski
-Mark King
-Mike Dirnt
-Jeff Berlin
-Marcus Miller
BUDAJ-31 píše:ja viem,jeho linky su velmy jednoduche aj take ite ako gitara,hlavne ktoru robyl Billie Joe a on si iba dal to iste na basu co sa tyka linky.Inak to zas bolo v rokoch 1990-2000 kde bola sice basa podobna gitare ale cosi popridaval a znelo to fakt super.ale predsa jeho styl hrania sa mi velmy paci hlavne napr ked si zoberes take linky ako East Jesus Nowhere,Holiday,Jesus of Suburbia,Long View,When I come Around,...Pritom je dokonca povazovany ako jeden z najvecich Punk-Rockovych basakov...do svojho rebricka naj basakov som si ho dal po tom ako som znova zacal pocuvat Green day (kedysi som pocul iba tak take vyberovky ale ked osm pred par mesiacmy stahol odnich ten novy album tak uz ma to vtedy chitilo:D,teraz je to moj najlepsi album ktory som kedy pocul,dokonca celkovo lepsi ako o RHCP One Hot Minute)
bukvice píše:Steve Harris

Paulie píše:Pro mě jednička Paul McCartney.
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
Durin píše:Cliff Burton, o tom není co diskutovat.
Zpět na Hraní na baskytaru, tabulatury
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník