Zdravím,
zajímalo by mě, jakými metodami (kromě práce pravé ruky, která je očividná) se dá dosáhnout zvuku, jako je tenhle. Nemám moc zkušenost s PB, ale tuším, že na tohle se preclíky specializujou. Ovšem tenhle chlapík má na té base 2 humbuckery.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
Paparatzzi píše:pořádně zaber, neboj se toho, dynamika je to kouzlo
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
whisoure píše:přijde mi že tam slyšim prostě nový ocelový struny a docela agresivní hru.
heczis píše:Taky jsou tam nějaký efekty. Chorus a booster?
to se mi moc nezdá, maximálně ponikly. ale fakt mu to dost zvoní.Jack31 píše:co sa tyka strun tak vyzeraju byt nove ale mozu to byt aj niklovky
whisoure píše:to se mi moc nezdá, maximálně ponikly. ale fakt mu to dost zvoní.Jack31 píše:co sa tyka strun tak vyzeraju byt nove ale mozu to byt aj niklovky
JLR píše:Ještě mě napadá, jestli nehraje přes kytarový apec.
Jack31 píše:JLR píše:Ještě mě napadá, jestli nehraje přes kytarový apec.
ako si nato prisiel?je to krasne pocut ze je to basovy apec
![]()
![]()
JLR píše:Jack31 píše:JLR píše:Ještě mě napadá, jestli nehraje přes kytarový apec.
ako si nato prisiel?je to krasne pocut ze je to basovy apec
![]()
![]()
bo se mi zdá ten zvuk takový moc ,,čistý,, tak jak píšeš ty ,,ostrý,,. Není tam ani trochu huhli huhli.
Jack31 píše:us si mal nekedy zapojenu basu do niektorych gitarovych komb?pripadne si to pocul?
Zpět na Hraní na baskytaru, tabulatury
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník