Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

Metallica GP taby

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...

Metallica GP taby

Příspěvekod Lachout » 6.03.2009 18:18

Zdravím všechny drtiče silných strun :lol: Snažím se naučit ONE, od Metallica :twisted: . Je to docela mazec a dost věcí nezvládám. Neměl by někdo prosím odkaz na stránky, kde se to dá najít v GP tabech?? Zkoušel jsem tabs911, ale nejde mi u toho zvuk.. Díky
Lachout

Příspěvekod BUDAJ-31 » 6.03.2009 18:32

BUDAJ-31

Příspěvekod Lachout » 6.03.2009 18:46

Díky, ale výsledek opět stejnej. Funguje všechno, až na zvuk.... Asi mám nějak nemocnej program (Guitar pro 5).. Není možný, že dělám něco blbě při stahování? Nejsem moc zdatnej v angličtině.. Ještě jednou díky
Lachout

Příspěvekod BUDAJ-31 » 6.03.2009 18:50

tak ho odynstaluj a znova nainstaluj...mne tez pred tyzdnom nesla uvodna zvucka,potom tony sa neoprehravaly a potom ni neslo ziaden zvuk a nakoniec som to vyzamal a zasa nainstaloval a fakci jak gula:D..ale nevem ci to funguje len ked to komplet vymazes a naistalujes ako len preinstalovat...
BUDAJ-31

Příspěvekod Kustomator » 6.03.2009 22:10

Lachout píše:Díky, ale výsledek opět stejnej. Funguje všechno, až na zvuk.... Asi mám nějak nemocnej program (Guitar pro 5).. Není možný, že dělám něco blbě při stahování? Nejsem moc zdatnej v angličtině.. Ještě jednou díky

Já bych problém hledal v nastavení zvukového výstupu. Osobně používám u většiny audio aplikací ovladače ASIO a nikdy jsem nenarazil na problém.
Basa: Apollo DGB-1350, Kombo: Kustom KBA30X, Struny: Jimi Hendrix 1202 XL, Trsátka: Jim Dunlop X-H, Kabely: Stagg
Kustomator

Zpět na Hraní na baskytaru, tabulatury