Docctor píše:Nesst píše:Já tlumím malíčkem a prsteníčkem. Je to o dost efektivnější než palec
a nebo si přitlumovat levou rukou....
Of course, ale základ by měl být v pravé. Přeci jen, při peklo vyhrávkách a podobně je to občas náročnější.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Docctor píše:Nesst píše:Já tlumím malíčkem a prsteníčkem. Je to o dost efektivnější než palec
a nebo si přitlumovat levou rukou....
Nesst píše:Stanley píše:Náhodou, malíček je docela použitelnej, když se hrajou metalový trsy, tak do prošlapů u kopáku se to nádherně hodí...
To jsem nějak nepochopil... Na co to má reagovat?
Stanley píše:Nesst píše:Stanley píše:Náhodou, malíček je docela použitelnej, když se hrajou metalový trsy, tak do prošlapů u kopáku se to nádherně hodí...
To jsem nějak nepochopil... Na co to má reagovat?
No něco se tam mlelo ohledně malíčku,... jak s nim hrát, nebo jestli vůbec s nim hrát...

DJmanasek píše:
No, nevím, za celou svoji krátkou tříletou hudební kariéru jsem malíček nepoužil, u pravé ruky, u levé je to samozřejmost
A co myslíš tím "trsy" a do "prošlapů" To jako prokopnout blánu, nebo co? Nerozumím tomu ani jako basák ani jako bubeník
cenda píše:DJmanasek píše:
No, nevím, za celou svoji krátkou tříletou hudební kariéru jsem malíček nepoužil, u pravé ruky, u levé je to samozřejmost
A co myslíš tím "trsy" a do "prošlapů" To jako prokopnout blánu, nebo co? Nerozumím tomu ani jako basák ani jako bubeník
prošlap je hranej kopák pata -> špička... určitě to má ňákej odbornej výraz, kterej ty znáš...

Zpět na Hraní na baskytaru, tabulatury
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník