Wonder píše:Nomak píše:Wonder píše:KIWI píše:Wonder píše:Nomak píše:Ja bych Cannibal Corpse zaradil spise do kategorie gore metal .) Jeste bych od nich zaradil http://www.youtube.com/watch?v=tYgCBJP_3jU to co tam hraje Webster sem se hnedka musel naucit (hraju to prstama .))
Jako hudba Cannibal Coprse se mi hrubě nelíbí (ten zpěv - přesně takovej nesnáším) ale tady je ta basová linka celkem zajímavá. Už se to taky učím, není zas tak těžký jak by se mohlo na první pohled zdát...
To neni zpev,dokonce ani growling to je klasicky blitiA je to na 3 doby vetsinou
A to je na tom to kouzelny,akorat kdyz to poslouchate dve hodiny v kuse - tak ste potom docela vymasteny...
není to na tři doby, vštšinou hrajou trioly, je v tom trochu rozdíl....s tím vymaštěním souhlasím, taky sem to dřív nevydržel dýl jak dvě hodiny, ale už sem si zvykl, je to jako symfonie, zatím neznám technicky náročnější metal, který by přitom měl takový drive, byl dost tvrdý a basák tam byl takový frajerkdybych nehrál na basu, tak bych to asi tak neposlouchal
Promin moje chybaTen zpev je na 3 doby vetsinou
Jinak trioly to nemusej bejt kdyz si to das do jinyho tempa,ne?:D A to je poslouchas treba 4 hodiny ? A jinak znam kapelu,ktera je obdobne technicky a rychlostne narocna - Dream Theater ... Ale ten drive a tvrdost to obcas postrada (i kdyz vyjimka potvrzuje pravidlo
)
Dream Theater znám samozřejmě taky a sou to pěkní dobytci, hlavně ten bicmen, ale přesně jak říkáš, nemá to tu šťávu, jo poslouchám to i 8 hodin, když jsem v práci