Hele, ja sem začal svou hudební kariéru v 10ti letech

. Vešel sem do hudební školy (byla hned vedle mojí základky, tak sem si řikal, proč se na něco nenaučit

. Tak sem se rozoh pro klasickou kytaru. Moje mama mluvila s ředitelem, docela to byl sobrej chlápek, dalo se s nim dohodnout na super věcech, prostě mu řikala že mam hrát rockovou hudbu a že nemam rád klasiku

. Tak mi nabídlí ze zkusim hrát ještě na bicí, měl sem prostě půlený hodiny, pul hodiny kytara, pul hodiny bici. Kytara byla dobrá, bavilo mě to a šlo mi to, ale byl sem línej si počítat rytmus, ale docela smysl pro rytmus sem měl, tak se mi to dařilo odhadovat a učitelka mě chválila

. Bicí byly uplně užasný, super učitel, bavilo mě to taky a moc, ale přesto sem toužil bejt spíš kytarista

. Tak sem se orzhod že ty bici zrušim po pul roce a dal sem se na kytaru. Jel sem ještě pul roku kytary a hrál sem těžší a těžší písně, spíš mi učitelka davala do toho rocku. Ale bohužel dostavil se problem, už těžších písní sem si nedokazal počítat ten rytmus tak sem plaval. PAk mě učitelka přestala mit rada, a vzdycky to dopadalao tak ze sem se s ni hadal celejch tech 45 minut, treba i kvuli tomu, že sem moc potichu pozdarvil

. Tak sem si dal na 3 roky od hudby pauzu

, kytaru sem prodal a koupil sem si basu

. Basu mam Ibanez GSR 180, super, hraje krásně. Hraju tak 3/4 a cvičim tak 3-4 hodiny deně, hraju už i ve 2 kapelách (Blackmetal a Rock). Ted' už i něco málo doma skládám tak mě i docela mrzí že sem tu kytaru prodal

. ALe basa je super věc, dokáže se na ní naučit opravdu každej, a hned ne ni opravdu každej dokáže zahrát nákej PUNK

ale hrát na ni opravdu dobře a improvizovat a dělat sola dokazej jen malo kdo, ale co musim rict tak, ze základy kytary a rychly prsty se opravdu hoděj

.