![]() |
![]() |
![]() |
|
|
chroustjazz píše:málokterý basák nevzešel z kytaristy - neumím si představit, že se někdo učí na basu jako na svůj první nástroj, i když to možné je - nebo že na basu přešel z flétny či klavíru
také se říká, že kdo neumí na kytaru, hraje na basu - a mnohdy na tom něco je
basáci jsou skupina muzikantů, kteří mají pocit, že jsou nedocenění - a z toho pramení jisté "opovržení" kytaristami (vztahy basák - jiný nástroj nebudu rozebírat, ale bylo by to jistě zajímavé téma)
basáci jsou i uzavřenější, málokdy vyčnívají nad ostatními na pódiu
pokud se chce kytarista zbavit fanynek, začne hrát na basu
KIWI píše:No teda vetsina basaku co ja znam umi hrat na kytaru, ale neznam skoro zadnyho kytaristy co umi hrat na basu
chroustjazz píše:basáci s bicáky jsou spodina kapely, kterou kytaristé potřebují ke své onanii
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
chroustjazz píše:basáci jsou i uzavřenější, málokdy vyčnívají nad ostatními na pódiu
stepanb píše:chroustjazz píše:basáci jsou i uzavřenější, málokdy vyčnívají nad ostatními na pódiu
a já znám třeba spoustu basáků, který táhnou kapelu a občas i vyčnívaj nad ostatní. Obzvlášť jeden kámoš, kterej má dva metry
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
Durin píše:KIWI píše:No teda vetsina basaku co ja znam umi hrat na kytaru, ale neznam skoro zadnyho kytaristy co umi hrat na basu
Tak nějak
chroustjazz píše:basáci s bicáky jsou spodina kapely, kterou kytaristé potřebují ke své onanii
Basáci spodina kapely? Budiž... Ale bicmeni? To teda fakt ne
stepanb píše:chroustjazz píše:basáci jsou i uzavřenější, málokdy vyčnívají nad ostatními na pódiu
a já znám třeba spoustu basáků, který táhnou kapelu a občas i vyčnívaj nad ostatní. Obzvlášť jeden kámoš, kterej má dva metry
Zpět na Hraní na baskytaru, tabulatury
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník