Já se pustil do boje s Pull Harder on the Strings of Your Martyr od Trivium.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|

DL píše:jen dotaz: Proč to musí viset tady a ne zde:
hrani-na-kytaru-tabulatury/ ?
Dafčánek píše:trochu OT ale: Ty svítící značky jsou nějak sehnatelný na jakoukoliv kytaru nebo to mají jenom některý?
Rainmaker píše:Comfortably numb z živáku Pulse
imo nejlepší verze sola z této skladby

Momentálně se snažim naučit 80 písniček, což se jeví jako silně těžký úkol. Sice jsou to ty české klasiky jako kabát, brichta, harlej, chinaski, olympic nebo tučný, který jsou většinou o pár akordech, ale při takovém množství se to plete. K mé nelibosti jsou tam třeba i mandrage, na které mam alergii, ale když zvážim to, že bude hodně koncertů, tak mi to ani nevadí.
bubucci píše:Momentálně se snažim naučit 80 písniček, což se jeví jako silně těžký úkol. Sice jsou to ty české klasiky jako kabát, brichta, harlej, chinaski, olympic nebo tučný, který jsou většinou o pár akordech, ale při takovém množství se to plete. K mé nelibosti jsou tam třeba i mandrage, na které mam alergii, ale když zvážim to, že bude hodně koncertů, tak mi to ani nevadí.
Hmm tak to musí vypadat...to chceš rekord do Guinessovky ?

John M. William píše:bubucci píše:Momentálně se snažim naučit 80 písniček, což se jeví jako silně těžký úkol. Sice jsou to ty české klasiky jako kabát, brichta, harlej, chinaski, olympic nebo tučný, který jsou většinou o pár akordech, ale při takovém množství se to plete. K mé nelibosti jsou tam třeba i mandrage, na které mam alergii, ale když zvážim to, že bude hodně koncertů, tak mi to ani nevadí.
Hmm tak to musí vypadat...to chceš rekord do Guinessovky ?
Jak to myslíš?
bubucci píše:kvalita vs. kvantita

kataklysm píše:Death-Sacred serenity
http://www.youtube.com/watch?v=-as4LausEok
Zdála se mi jako jedna z jednoduších od Death,ale po 2 týdnech vidím že na to nemám sola jsou moc rychlí a čistě to prostě nezahraju![]()

Zpět na Hraní na kytaru, tabulatury
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 2 návštevníků