![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Chicco12 píše:Zdravím všechnynedávno jsem si koupil svojí první kytaru a chtěl bych se na ní naučit hrát.Doma se už učím hrát akordy (pár už umím
![]()
) ale nechci se něco naučit špatně tak hledám učitele.Mohl bych jít do ZUŠ,ale není to pozdě? Je mi 18 a tam budou chodit 8-10 letá děcka
je to takový divný? A ještě jak jste se učili vy...v kolika jste začali brát hodiny? Jestli už není pozdě
.Omlouvám se jestli jsem to napsal do špatného oddělení,ale nenašel jsem poradnu nebo dotazy
a máte to tu pěkný..něco jsem se už odtud naučil

Amid píše:Co se týče hudební teorie v ZUŠce, tak tam jsem měl individuální plán - jednou za půlrok jsem si přišel napsat test, jinak jsem tam nechodil. Teď chodím na jinou ZUŠku, kde to mám zařízené podobně.
Co se týče hudební teorie v ZUŠce, tak tam jsem měl individuální plán - jednou za půlrok jsem si přišel napsat test, jinak jsem tam nechodil. Teď chodím na jinou ZUŠku, kde to mám zařízené podobně

Teorge píše:Výhoda soukromého učitele je v tom, že tě může učit, kdy se ti to bude hodit a co budeš chtít. Já bych třeba ZUŠku nestíhal kvůli práce.

Teorge píše:Výhoda soukromého učitele je v tom, že tě může učit, kdy se ti to bude hodit a co budeš chtít. Já bych třeba ZUŠku nestíhal kvůli práce.
Zpět na Hraní na kytaru, tabulatury
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků