http://www.youtube.com/user/ArobasMusic
RSE se mi nikdy nelibilo, ale v tech videich to zni opravdu dobre, tak uvidime. Nove funkce taky vypadaji pekne
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Wohma píše:Uz brzy by mela vyjit beta GP6, tady jsou nejaka videa:
http://www.youtube.com/user/ArobasMusic
RSE se mi nikdy nelibilo, ale v tech videich to zni opravdu dobre, tak uvidime. Nove funkce taky vypadaji pekneJsem zvedav, jaka bude cena.

LarryColl píše:Ja proti RSE v GP 5,2 nic nemam, zni to vcelku dobre...

Asanoth píše:Taky se mi zdá, že RSE je humus. Navíc s mojim kompem se mi to stejně nerozběhne![]()
By mě zajímalo, jestli v tý šestce bude něco novýhoMě by se líbilo, aby to bylo víc "artificiální", bralo v úvahu, že existujou i jiný nástroje než kytara apod.
Ale toho se těžko dočkám, na to jsou jiný programy a neladí to s filosofií GP.

Asanoth píše:Taky se mi zdá, že RSE je humus. Navíc s mojim kompem se mi to stejně nerozběhne![]()
By mě zajímalo, jestli v tý šestce bude něco novýhoMě by se líbilo, aby to bylo víc "artificiální", bralo v úvahu, že existujou i jiný nástroje než kytara apod.
Ale toho se těžko dočkám, na to jsou jiný programy a neladí to s filosofií GP.

Metallistic píše:Prej tam bude i ukulele, banjo atd....
ohryzek36 píše:No já nevím- kvůli HW náročnosti používám jen GP4 a pětku jen bez toho RSE - i kdyby tam bylo to RSE vymakané 10x líp, tak na dělání muziky jsou jiné (lepší) programy - v GP se třeba stopy v MIDI formátu dělají dobře, ale po vyexportování to už jde někam jinam - já to beru pořád jako program na taby na kytaru (sice mám a používám celý mysongbook archív, ale na nic jiného se to pořádně používat nedá)
Metallistic píše:Prej tam bude i ukulele, banjo atd....
mě by se nějaké housle, balalajka, sitar a podobné exotické nástroje hodily, uvítal bych i jiné typy tabulatur - třeba na harmoniku (jak foukací, tak tahací - tahací byla myslím v TabEditu), kdesi jsem zahlédl snad i na flétnu- prostě aby to bylo univerzálnější

Metallistic píše:ohryzek36 píše:mě by se nějaké housle, balalajka, sitar a podobné exotické nástroje hodily, uvítal bych i jiné typy tabulatur - třeba na harmoniku (jak foukací, tak tahací - tahací byla myslím v TabEditu), kdesi jsem zahlédl snad i na flétnu- prostě aby to bylo univerzálnější
Ono taky univerzálnější když se to jmenuje GUITAR Pro..Tak už ten název je jasnej, že je to prostě jednoduchej program na zapsání tabů

Zpět na Hraní na kytaru, tabulatury
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 3 návštevníků