![]() |
![]() |
![]() |
|
|

Sadam.S píše:Simtě, 30 není žádnej věk![]()
Na, und?Jsem učitel:)
Atterdag píše:Jsem učitel:)

Sadam.S píše:Podle mě je, pokud nemluvíme opravdu o raném věku, kdy je to poznat (dejme tomu do 10 let), případně o extrému (70-80 let, kdy už přeci jen hlava není to, co bývala, pořádně neslyšíš (což ale může bejt výhoda) a ruce už můžou bejt taky "míň šikovný", pokud nejsou trénovaný), prakticky jedno, kdy začneš. Záleží to spíš na tom, kolik tomu jsi ochoten věnovat času a snahy
No, to teď rozhodně nemůžeš vědět.že až mi bude 30 tak budu mít víc těch povinností než koníčků a určitě nebudu mít čas rozjíždět něco novýho nebo se k něčemu vracet
Atkins píše:No, to teď rozhodně nemůžeš vědět.že až mi bude 30 tak budu mít víc těch povinností než koníčků a určitě nebudu mít čas rozjíždět něco novýho nebo se k něčemu vracet![]()
![]()
Učitel, tak učit se učit se, jak vás to učil Lenin, nebo Lenon?![]()
Mýmu nejstaršímu žákovi je 62.
AntaresX9 píše:Možná to bude znít jako blbej dotaz ale je perkusivní úhoz to samý jako palm muting? (jestli se jedná jen o český název nebo jde o uplně odlišnou techniku)
MAMÁ píše:Jsem ráda, že jsem nrazila na tohle téma. Ptřebuju se naučit perkusivní úhoz, nikdy jsem ho nehrála, hraju prsty. Je to možné při hře prsty ? Díky za každou radu
Zpět na Hraní na kytaru, tabulatury
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků