![]() |
![]() |
![]() |
|
|
filo01 píše:Nemají to náhodou být Šrouby a matice?

timy1123 píše:A k čemu je dobrý učit se tu vyhrávku ...??
Jestli to chceš hrát s kapelou někde po zábavách či na jinejch akcích..myslím že nejlepší bude si jednak solo prodloužit aspoň o dvakrát a druhak se tam vyblbnout podle svý fantazie ..a bude to tisíckrát lepší...
a i tebe to bude víc bavit...
to nejsou floydi bo zepellíni kde se na těch solech staví a všichni je maj naposlouchaný.......
Bejt tebou vůbec bych to neřešil.....naučte se celej song tak aby bylo poznat co že to je a od koho
a když tam pak vypálíš svoje solo tak to bude jedině +
a nebo to udělejte celý po svým ať je z toho apoň nějaká sranda .....třeba to hoďte do reggae![]()
![]()
teda pokud se bavíme o týhle verzi http://www.youtube.com/watch?v=Q6KMxleypmY
IMHOta vyhrávka mi ke konci zní tak nějak dost nepřirozeně...skoro jak kdyby šáh vedle...
MejlaSN píše:timy1123 píše:A k čemu je dobrý učit se tu vyhrávku ...??
Jestli to chceš hrát s kapelou někde po zábavách či na jinejch akcích..myslím že nejlepší bude si jednak solo prodloužit aspoň o dvakrát a druhak se tam vyblbnout podle svý fantazie ..a bude to tisíckrát lepší...
a i tebe to bude víc bavit...
to nejsou floydi bo zepellíni kde se na těch solech staví a všichni je maj naposlouchaný.......
Bejt tebou vůbec bych to neřešil.....naučte se celej song tak aby bylo poznat co že to je a od koho
a když tam pak vypálíš svoje solo tak to bude jedině +
a nebo to udělejte celý po svým ať je z toho apoň nějaká sranda .....třeba to hoďte do reggae![]()
![]()
teda pokud se bavíme o týhle verzi http://www.youtube.com/watch?v=Q6KMxleypmY
IMHOta vyhrávka mi ke konci zní tak nějak dost nepřirozeně...skoro jak kdyby šáh vedle...
to je sice pěkný, kdybych to měl hrát já, tak to vůbec nehraju...já to mam pro kamaráda... a on to chce jako v orig. ... mě se to vůbec nelíbí...

Loyd píše:Celkem me nedela problemy danou vec zahrat, kdyz k ni mam akordy nebo taby

Loyd píše:Mam dotaz, možná je stupidní, ale s kytarou zacinam a rad bych byl v obraze. Pisnicka Andele od Wanastovek ma akordy Hdur, Cis dur, Edur a pak v refrenu je D dur, A dur, G dur. Pisnicka zacina vlastne akordem H dur, tak mam za to, ze je i v tonine H dur...ten zacatek je v poho, to jsou tony ty stupnice, ale pak ten refren do ty stupnice nejak nepasuje...mohl by mi to nekdo vysvetlit prosim? Dik moc.

Zpět na Hraní na kytaru, tabulatury
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník