Tak to je pravda!!
Jenom si nedovedu představit sebe (jakožto středně až hůře technicky zdatného kytaristu), jak hraji něco na základě toho, co mi jezdí někde po monitoru (pokud to nejsou taby). A to ať už napoprvé, nebo po několikatýdením tréningu daného songu. Mě by to teda asi víc mátlo a stejně bych hrál jen po paměti a díval se při tom na skutečný hmatník.
Já totiž při hře na kytaru, nemůžu myslet na nic jiného, a správně by to tak i mělo být (to znamená, že nemůžu myslet ani na to, že žlutá barva je právě struna e atd...) Třeba se to ale dá nějak vycvičit. Ale při hrách typu GTA, NFS i GH... (prostě ostatních), my to myšlení jde normálně (můžu myslet na to co jsem měl dnes na oběd a co půjdu dělat až dohraji...

) a to je způsobeno tím, že když mám v ruce kytaru tak jde prostě sranda stranou

.
Zkrátka bych na základě víše napsaného textu rozděloval PC hry, konzolové hry a Rocksmith. Už ale STOP!!
Už bych to nerozpitvával, protože těžko někdo z nás může říct jak to skutečně je bez toho aby to sám vyzkoušel.
Po dopsání tohoto příspěvnu jsem ho snad 20x editoval, takže omluvte prosím, jestli jsem byl již trochu přepracován

.