VŠECHNY KATEGORIEChyba SQL serveru! (kod GR)
Není někdo z vás prověřenou osobou a nepoví mi proč? Na IE jede. Jenže IE je dobrý tak maximálně na stažení mozily, nebo opery.
Prosím o vaše odezvy. Díky.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Nero píše:Když promažeš cache a cookies, bude všechno ok...
Nero píše:Zbav se sušenek...![]()
Když promažeš cache a cookies, bude všechno ok...
necross píše:mě to taky už skoro týden nejde. to samy kod GR. nevim co s tim. Nevim co je cache nebo cookies. poradte
Pepe píše:Zdar, už asi po 4tý mam ten samý problém. Když vkládám inzerát,tak se mi nikdy k němu nepřipojí obrázek, kterej jsem si vybral. Je to k tej mojí ARII. Nikdy se mi tam obrázek nezobrazí, což mě štve, protože inzerátu s obrázkem si každej líp všimne![]()
Je chyba na mý straně? Dříve, když jsem inzeroval, tak mi to obrázek bralo v pohodě.
VladaM píše:Pepe píše:Zdar, už asi po 4tý mam ten samý problém. Když vkládám inzerát,tak se mi nikdy k němu nepřipojí obrázek, kterej jsem si vybral. Je to k tej mojí ARII. Nikdy se mi tam obrázek nezobrazí, což mě štve, protože inzerátu s obrázkem si každej líp všimne![]()
Je chyba na mý straně? Dříve, když jsem inzeroval, tak mi to obrázek bralo v pohodě.
Baští to jen formát JPG. A obrázek nesmí být větší než 250KBajtů. Kdyžtak mi pošli obrázek, kterej ti nešel. Já na to kouknu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník