Teď se nějak začínám dostávat do jazzu a vubec se hlouběji věnovat piánu. Právě teď cvičím lehší verzi Misty od Errola Garnera a chystám se na Fly me to the moon
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Tomin píše:Já nic, protože už měsíc čekám na nový piáno a tak nějak není. Jakmile přijde, tak to bude jako první Comptine D'un Autre ete l'apres od Yann Tiersen. A pak to bude klasicky co někde uslyším.
Scorpi.03 píše:Zdarec, hraju obvykle covery např. od NW nebo od Stratovarius, jinak taky skládám do kapely, ale je to hrůza
gootter píše:Scorpi.03 píše:Zdarec, hraju obvykle covery např. od NW nebo od Stratovarius, jinak taky skládám do kapely, ale je to hrůza
no.... skládání je docela jednoduché... jen musíš mít představu o náladě písničky... pak musíš mít správnej denA pak i dobrej text... pak už jen sedneš, hodíš na pianu pár tonů, trošku si s tím pohraješ a už to jenom rozvíjíš dál a dál...
Já už jsem si složil DVĚ písničky...
gootter
Nero píše:Já to tady klávesákům rád nechám, protože si aspoň můžou pokecat sami mezi sebou o tom, co oni hrají. To, že nějaký kytarista založil tamto téma v UG, je jeho věc.
Moleek píše:Nero píše:Já to tady klávesákům rád nechám, protože si aspoň můžou pokecat sami mezi sebou o tom, co oni hrají. To, že nějaký kytarista založil tamto téma v UG, je jeho věc.
Ok.. JEn mě to zajímalo... Pročetl jsem pár topiců a musím uznat, že je to komunita sama pro sebe co se jinde na fóru moc neobjevuje
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků