Díky asi to prubnu, když je to v akci zas 40$ taková pálka není v podstatě cena 1-2 normálních učebnic .
Samozřejmě je jasné, že učitele nic nenahradí, ale mám problém s časem a minimálně do září jsem díky studiu na stážích, takže cvičit můžu v podstatě jen o víkendech a to ne ve stejný čas (většinou až večer). Klávesy mám 2 týdny a snažím se tomu alespoň 1-2 hoďky, když jsem doma věnovat. Problém je, že původně jsem myslel, že to zvládnu jen pomocí Učícího programu na klávesách (jak jsem byl naivní

), ale hodně rychle jsem pochopil, že je to blbost. Tak teď hledám podle čeho se učit, díval jsem se
http://keyboard.ic.cz, ale nějak mě to nenadchlo (lidovky a vánoční písně nejsou zrovna můj šálek kávy).
A toto alespoň na první pohled vypadá dobře, ale jsem úplný amatér do dnešní doby jsem byl jen hudební konzument, a kromě pár hodin na základní škole o hudební teorii atd. vím prd.

Tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo, kdo to umí zhodnotit nebo má s uvedenými stránkami zkušenost může poradit.
Jinak učím se hrát abych si udělal radost, Chopina a jeho Etude Opusy atp. nechám zatím ostatním
Možná mě to chytne víc a pak nějakého učitele zvážím.