![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Neediss píše:Ahoj potřeboval bych poradit. Udělal jsem si midi nahrávku piana a teď bych to potřeboval převést do wavu, stáhl jsem si na to FL Studio a Cubase studio, ale nevim si s tim rady. Dík za pomoc

woro90 píše:Neediss píše:Ahoj potřeboval bych poradit. Udělal jsem si midi nahrávku piana a teď bych to potřeboval převést do wavu, stáhl jsem si na to FL Studio a Cubase studio, ale nevim si s tim rady. Dík za pomoc
Otevři si FL, dej si tam FL Keys nebo jiný nástroj simulující klávesy, a načti si tu midi nahrávku jako piano roll. Pak už dáš jenom exportovat wav (nebo mp3, podle libosti), a jede to. A pokud vím, Cubase nemá demo ke stažení - nebo se pletu?

pavlii píše:2woro: já bych příště tolik netlačil na pilu.....když je někdo dostatečně dobrej, že si stáhne crack odkudkoli, tak musí mít zákonitě na to, aby se v tom softu sakra naučil pracovat, no né..???![]()
P.

rotten77 píše:Nicméně pokud má demo, tak tam je myslím ukládání a exportování nefunkční

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
woro90-1 píše:Musíš pro tu stopu vytvořit MIDI nástroj nebo tomu nástroji přiřadit MIDI kanál, nebo tak nějak - zkoušej to, už si to moc nepamatuju, ale vím, že jsem na to přišel celkem rychle.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků