Zdravím. Juno Di mám rok a jsem za tu cenu spokojený. Je s tím velká legrace, na rozdíl od MM6 je i na baterky, taky si na něm pustíš třeba doprovody v mp3 (MM6 přehrává jen midi, pokud vím) , režim performance (předvychytané vrstvy a splity) je hodně inspirativní. Zvuky fender piána jsou tak dobré, že jsem s tímhle lehoučkým synťákem odehrál několik kšeftů v jazzovém kvartetu, když jsem byl líný nosit velké klávesy (Yamaha cp 33, Korg CX3)
Zvuk, jak už bylo řečeno, si ale musíš ohodnotit sám.
Co bych si rozmyslel, je účel, který uvádíš. Pro domácí cvičení a skládání bych doporučoval digitální piáno, ve tvé cenové kategorii je podle mě nejdál Yamaha p-85. Má to hratelnou kladívkovou mechaniku (cvičení!) a zvuk piána je MNOHEM lepší než Juno/MM6. Taky to má vlastní slušné repráky. Na druhou stranu má jen pár zvuků, piano 1 a vibrafon jsou dva hodně dobré zvuky a tím to končí. Není to těžké (12 kg oproti běžným 20 u stage piana), má to jenom sluchátkové výstupy, které pořešíš inzertní šňurou (L+R).
Juno Di má stejný zvukový engine a podobné možnosti jako ostaatní Juna, takže bych si rozmyslel brát ho kapely k Junu Stage

, hledal bych něco kontrastního. Stage piano nebo analog..? Pokud přece jen sample-based, tak třeba Korg (HI syntéza: X50, microX), má zásadně jinou barvu zvuku.