![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Nomak píše:jo... do Číny...
....jakej ma Mark Hoppus z Blink182 tedka respektive z +44,kdyztak se mrknete ... ja to takovej ten teplej vyraznej zvuk kterej vynika mezi kytarama..
Ampeg SVT 410 HLF Eminence 10'KIWI píše:Co to má vlastně za repráky? membrány
Scipek píše:JJ tak dík konečně za odpověd chlapy.)
Popravdě teďka taky uvažuju i o ty SVT HLF610 a nevim no 5000 rozdil je sice dost.ale ten pocit,ze zamnou stoji neco vetsiho je fakt moc lakavej .. stim boxem se rozhodnutej,ze to bude AMPEG,ale jeste nevim ... no pak je moznost si to poslat z ameriky,ale nevim jak s postovnym ... na kytarach rikali,ze by to dodali do 2 mesicu,ale fakt nevim,ale na netu sem nasel obchod kde maj hlavu z ty SVT serie 450W mosfet (vypada proste jako ty normalni CL) je to SVT 450H a maj to tam za nakejch 699 dolacu coz je hodne slusny u nas ta hlava stoji 20000 a tohle je v prepoctu nejak kolem 14 000,ale zajimala by me prave cena toho postovnyho ... pac ta hlava ma tak 20kg a to se na ty cene asi projevy,ale tak zase to,ze by to postovny stalo 6000 je podle me blbost,kdybych na tom aspon 2000 usetril tak si ji necham poslat ... protoze mam cekat na to nez to sem dotahnou z kytar nebo az mi to poslou z ty ameriky....Ale to dost,zalezi na my financni situaci ... tedka makam a do konce prazdnin bych mel mit 20 a pak jeste bych moh nakejch 13 000 dostat za to svoje stary,ale je jasny,ze bych musel jeste makat no ... jako pak taky prichazi v uvahu to Hartke 3500 na co sem slysel fakt samou chvalu a za 13 000 je to celkem v klidu.. hral sem na to a dost se mi to libilo ... spis de o to jestli bych z toho dokazal vykouzlit ten zvuk co chci ... coz je jakej ma Mark Hoppus z Blink182 tedka respektive z +44,kdyztak se mrknete ... ja to takovej ten teplej vyraznej zvuk kterej vynika mezi kytarama...)
KIWI píše:Jó, hral jsem na to koncik v lete, nejak jsem sem zapomnel neco peknyho napsatA peknyho je dost, zvuk byl perfektni
Pokud byhc mel mit je jednu 4x10, tak je to jasny
radarESP píše:KIWI píše:Jó, hral jsem na to koncik v lete, nejak jsem sem zapomnel neco peknyho napsatA peknyho je dost, zvuk byl perfektni
Pokud byhc mel mit je jednu 4x10, tak je to jasny
souhlasím tendle box hraje fakt parádně já sice využívám lednici ale kdybych si měl teď kupovat box tak jdu do 410 čemu bych se vyhl je 610 zdá se mě že zas takový skok to není ačkoliv má 2 repro navíc. 810 je zas jiné kafe jenomže na velké podia pokud ten box dusím což musím nehraje tak dobře jako 410. Takže jasná volba
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník